HELIKOPTER POLETEO KA TREBINJU! Potrebna HITNA hirurška intervencija i lečenje BEBE od 5 meseci!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Pomoć

HELIKOPTER POLETEO KA TREBINJU! Potrebna HITNA hirurška intervencija i lečenje BEBE od 5 meseci!

I u novoj 2022. godini, pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske navode da su i dalje u dvadesetčetvoročasovnom dežurstvu za potrebe vazdušnog medicinskog transporta

Objavljeno:

Pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske poleteli su ka Trebinju radi transporta bebe od pet i po meseci iz Bolnice Trebinje ka Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske radi hirurške intervencije i daljeg lečenja bebe.

Iz Helikopterskog servisa je potvrđeno da su zahtev Bolnice Trebinje dobili u poslepodnevnim časovima i da su odmah nakon dobijenog poziva i uobičajene procedure razmene podataka između lekara, poleteli ka Trebinju na izvršenje vazdušnog medicinskog transporta, prenosi Srpskainfo.

I u novoj 2022. godini, pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske navode da su i dalje u dvadesetčetvoročasovnom dežurstvu za potrebe vazdušnog medicinskog transporta.

Iz Helikopterskog servisa navode i da, zajedno sa lekarima specijalistima iz UKC Republike Srpske, organizovano i profesionalno uvek stoje na raspolaganju za sve pozive za pomoć iz svih delova Republike Srpske radi što bržeg i efikasnijeg zbrinjavanja svih pacijenata kojima je vazdušni medicinski transport garancija bržeg i uspešnijeg lečenja.

Pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske ističu da su naročito ponosni što u ovakvim situacijama, kao što je današnji međuhospitalni transport bebe, mogu svojim angažovanjem da pruže podršku građanima Republike Srpske u kratkom vremenskom roku, čime neprestano dokazuju da su istinski servis svih stanovnika Republike Srpske.

Bonus video:

REDAKCIJA 13.01.2022. 2. DEO
52:50

REDAKCIJA 13.01.2022. 2. DEO

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media