ILDA JE SNIMILA SVOJ POROĐAJ I OKAČILA GA JE! Nije ni slutila da će se OVAKO NEŠTO DESITI (VIDEO)
Ilda Humić, Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

ILDA JE SNIMILA SVOJ POROĐAJ I OKAČILA GA JE! Nije ni slutila da će se OVAKO NEŠTO DESITI (VIDEO)

U samo dva dana video je skupio gotovo 150.000 pregleda, a mnogi su u komentarima priznali kako ih je ovaj video rasplakao

Objavljeno:

Influenserka i menadžerka modnog brenda Ilda Humić u decembru je rodila treće dete, sina Isaka, a na svom YouTube kanalu objavila je i video porođaja koji se našao na samom vrhu trendinga u BiH.

31-godišnja Ilda je počela da snima pripreme za porođaj u 39. nedelji trudnoće, a u videu su se pojavljivali njen suprug i deca Lukman i Iman.

Influenserka je snimala redovne preglede pre porođaja, spremanje stvari za bolnicu, a na kraju, uz pomoć supruga, zabeležila je i sam porođaj.

U samo dva dana video je skupio gotovo 150.000 pregleda, a mnogi su u komentarima priznali kako ih je ovaj video rasplakao.

"Oplakah vam, draga Ilda od srca čestitam tebi i tvojoj porodici. Deca su blago, a vi ste jedna predivna prirodna porodica. Želim vam od srca sve najljepše", "Ovaj video me rasplakao pa nasmejao, rasplakao pa nasmejao i tako u krug. Toliko smo svi ispratili tvoju trudnoću da pretpostavljam da nam je svima drago i da smo svi jedva čekali da se ovo desi i da nam postaviš video", "Draga Ilda bez preterivanja isto kao da mi se kćer porodila, toliko sam plakala, prelep i preemotivan video, svako dobro celoj tvojoj porodici", pisali su pratitelji u komentarima.

Inače, Ilda je iz Kalesije, grada pored Tuzle, a s gotovo 200 hiljada pratitelja na Instagramu deli svoju realnu porodičnu svakodnevicu na humorističan i zabavan način.

(Espreso/klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.