UMRLA RUŽICA VUKOJA, TUGA!
Foto: Profimedia

izgubila život

UMRLA RUŽICA VUKOJA, TUGA!

Profesorka Vukoja obavljala je svoj poziv nastavnika savesno i odgovorno. Svakodnevne odgojno-obrazovne zadatke i ostale uloge trudila se obaviti punim srcem i stručno zalažući se za dobrobit svakog učenika

Objavljeno: 13:57h

Delatnici i učenici Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik ostali su bez dugogodišnje profesorice, koleginice i prijateljice Ružice Vukoja koja ih je napustila 13. januara 2022. godine.

U Katoličkom školskom centru „Petar Barbarić“ Travnik radila je od 2000. godine na mestu profesora kemije nakon što je diplomirala na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.

Profesorka Vukoja obavljala je svoj poziv nastavnika savesno i odgovorno. Svakodnevne odgojno-obrazovne zadatke i ostale uloge trudila se obaviti punim srcem i stručno zalažući se za dobrobit svakog učenika.

Smrt, Sveće, sveće
foto: Profimedia

Tokom radnog veka ostvarila je zapažene rezultate i pokazala izniman trud i zalaganje u obavljanju svih školskih aktivnosti te izvrsnu suradnju s delatnicima i roditeljima učenika.

Ljubav prema zanimanju nastavnika i hemiji prenosila je na stručnim predavanjima održanim kolegama i učenicima te kroz mentorstva studentima i pripravnicima. Posebno se isticala energija koju je ulagala da bi približila učenima svoj predmet kroz nastavu.

(Espreso/NoviBila.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.