UMRLA ALMA BEGIĆ, TUGA!
Alma Begić, Foto: Printscreen/Facebook/Nihad Begić

U SUZAMA

UMRLA ALMA BEGIĆ, TUGA!

Ostaće upamćena kao najbolja majka, najbolja žena i ćerka, sestra i prijateljica, za sva vremena

Objavljeno:

Alma Begić, mlada majka iz Gračanice, umrla je u četvrtak nakon kraće bolesti, ostavivši suprugu Nihada, sina Tarika i tek rođenu ćerku Saru.

Nihad i Alma su živeli i radili u Nemačkoj, a 30.12.2021. Almin suprug je dobio poziv da ne želi da doživi, kako kaže, ni muža, ni brata, ni sestru ni roditelja.

Svoju emotivnu poruku Nihad Begić podelio je juče sa javnošću na Fejsbuku, a mi je prenosimo u cjelosti:

- Kraljice moja, moje sunce, mesec i zvezde. Moja jedina i najveća ljubavi, moja draga i draga Alma izgubila je bitku za život. Njeno srce više nije moglo da izdrži. Slomilo se. Možda zbog nas, našeg Tarika, naše novorođene Sare koja me je samo nakratko videla, jer nismo zajedno. Rekao sam joj da je svi čekamo kod kuće i da se molimo Bogu da što pre dođe dan kada nam radosna vest dođe. Posle samo sat vremena stigao je najgori poziv... Onaj koji ne želi nijedna žena, nijedan muž, nijedan roditelj, nijedan brat ili sestra. 30. decembra 2021. godine, posle 24 dana, moja kraljica, moja najdraža, izgubila je bitku svog života. Ostaće upamćena kao najbolja majka, najbolja žena i ćerka, sestra i prijateljica, za sva vremena.

Almice naš, bdi nad nama odozgo, daj nam snage kada nam je najpotrebnija... A obećavam ti, nikada nećeš biti zaboravljen. Tvoj karakter, tvoje reči, tvoja nežna priroda i tvoj osmeh, ostaće zauvek u našim mislima i srcima. Čuvajte nas... Volimo vas, napisao je Nihad Begić.

(Espreso/Tuzlanski.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.