U TOKU POTRAGA ZA NESTALIM RADNIKOM IZ KINE: Spasioci pretražuju Neretvu
Ilustracija, Foto: Rina

nestao!

U TOKU POTRAGA ZA NESTALIM RADNIKOM IZ KINE: Spasioci pretražuju Neretvu

Uz jako loše pristupne puteve i veliki vodostaj Neretve, potraga za sada nije uspešna, te će se nastaviti u narednim danima

Objavljeno:

Spasioci tragaju za kineskim državljaninom, radnikom kompanije angažovane na izgradnji hidroelektrane "Ulog", za kojeg se sumnja da je nestao u gornjem toku Neretve.

Na poziv kolega iz Gorske službe spasavanja Gacko juče su se u potragu uključili pripadnici Gorske službe spasavanja Konjic, koji su pretraživali područje od sela Ljubuca do Glavatičeva, ali bez uspeha, piše Avaz.

– Uz jako loše pristupne puteve i veliki vodostaj Neretve, potraga za sada nije uspešna, te će se nastaviti u narednim danima – naveli su iz Gorske službe spasavanja Konjic, prenosi Srpskainfo.

Avaz navodi da je nestanak kineskog državljanina primećen 25. decembra u dva časa posle ponoći, a nedugo posle uočeni su određeni tragovi, zbog čega se sumnja da je radnik nestao u reci Neretvi.

Akcija potrage usmerena je ka Neretvi, gde su članovi Gorske službe spasavanja Konjic pretraživali teren do mosta na Ljutoj.

Bonus video:

00:06

Voditelji igrali u studiju uz poznati hit Ane Kokić

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.