OGROMNA TUGA OKOVALA GORAŽDE: Porodica se oprašta od mladića (21) koji je stradao u lovu!
Benjamin Ismalagić, Foto: Printscreen/Facebook

TRAGEDIJA

OGROMNA TUGA OKOVALA GORAŽDE: Porodica se oprašta od mladića (21) koji je stradao u lovu!

Članovi porodice sa stotinama prijatelja i sugrađana klanjalo je dženazu na Gradskom mezarju Kolijevke tokom koje je i nebo zaplakalo za još jednim mladim izgubljenim životom

Objavljeno:

Tuga je danas, zajedno s maglom, okovala Goražde koje se u tišini, uz povremene bolne jecaje, oprostilo od 21-godišnjeg Benjamina Islamagića.

Članovi porodice sa stotinama prijatelja i sugrađana klanjalo je dženazu na Gradskom mezarju Kolijevke tokom koje je i nebo zaplakalo za još jednim mladim izgubljenim životom.

Islamagić je preminuo od posledica ranjavanja, nakon nesvakidašnje nesreće koja se desila tokom lova, u subotu iza 14 sati u šumi u blizini Kolijevaka. Krećući se kroz šumsko rastinje, sapleo se i pao nakon čega je puška opalila nanevši mu smrtonosne povrede.

Putem društvenih mreža od Benjamina se opraštaju mnogi, pokušavajući uputiti reči utehe porodici, a od mladića se danas oprostio i kolektiv Srednje stručne škole "Džemal Bijedić" koju je pohađao.

- Dragi naš Benjamine, pre nekoliko godina smo ti na svečanoj ceremoniji dodelili diplomu sa željom i nadom da ćeš još dugo decenija svojim životom i radom doprinositi svojoj porodici i našoj zajednici. Pamtimo te kao veselo i pre vremena sazrelo dete, koje život nije mazio. Bez obzira na teret koji si nosio na svojim mladim plećima, ostavljao si utisak jake ličnosti i bio nam svima uzor kako ne pokleknuti pod udarcima života. Ne postoje reči kojima bismo utešili tvoju porodicu i sve nas koji smo te poznavali. U ime kolektiva Srednje stručne škole "Džemal Bijedić" Goražde i svih prošlih i sadašnjih generacija učenika želimo smiraj tvojoj mladoj duši u večnom životu. Tvojoj porodici želimo mnogo sabura i snage. Znaj da ćeš zauvek ostati u našem sećanju – naveli su u poruci.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.