TROJE UHAPŠENO ZBOG NAVOĐENJA NA PROSTITUCIJU: Pretresi se nastavljaju
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

TROJE UHAPŠENO ZBOG NAVOĐENJA NA PROSTITUCIJU: Pretresi se nastavljaju

Nakon pretresa na pet lokacija na području Tuzle, Živinica, Kalesije i Brčko distrikta uhapšena su osumnjičene osobe i nakon kriminalističke obrade uz izveštaj predata Kantonalnom tužilaštvu na dalje postupanje

Objavljeno: 18:07h

Osobe čiji su inicijali F.B. iz Živinica, I.K. iz Tuzle i M.B. iz Kalesije predata su Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona zbog sumnje da su počinila krivična dela navođenje na prostituciju i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova ovog kantona.

Nakon pretresa na pet lokacija na području Tuzle, Živinica, Kalesije i Brčko distrikta uhapšena su osumnjičene osobe i nakon kriminalističke obrade uz izveštaj predata Kantonalnom tužilaštvu na dalje postupanje, prenosi Srpskainfo.

Pripadnici Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona su, u saradnji sa Policijom Brčko distrikta i Kantonalnim tužilaštvom Tuzlanskog kantona, preduzimajući aktivnosti na sprečavanju i otkrivanju krivičnog dela navođenje na prostituciju, izvršili pretrese na navedenim lokacijama.

Pretresi su izvršeni po nalogu Opštinskog suda Živinice.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.