ZAVRŠENA OBDUKCIJA TELA MALE DŽENE! Veštak otkrio kada ćemo saznati tačan uzrok smrti
Džena, Foto: Facebook/Muris Mure Gadzun

važno

ZAVRŠENA OBDUKCIJA TELA MALE DŽENE! Veštak otkrio kada ćemo saznati tačan uzrok smrti

Tvrdi da ih niko od lekara, koji su operisali malu Dženu u privatnoj klinici Bejtović, nije ni kontaktirao kako bi im izrazio saučešće

Objavljeno:

Nermin Sarajlić, veštak sudske medicine, rekao je za portal Avaza da je završena obdukcija tela Džene Gadžun (2) iz Kaknja.

Kako je rekao, obdukcija je okončana.

- Uzeti su dodatni uzorci i sada čekamo rezultate - rekao je Sarajlić za Avaz.

Obdukciju je naredilo Tužilaštvo KS, a pokazaće tačan uzrok smrti devojčice.

Muris Gadžun, otac devojčice, koja je pre dva dana preminula u KCUS-u, rekao je jutros za portal Avaza da ne zna kada će biti obavljena sahrana devojčice jer još uvek nije završena obdukcija tela njegove ćerkice.

- Ništa još ne znamo jer nije završena obdukcija. Meni je tako javljeno i mi sve evo čekamo. Nisu nas zvali ni iz Tužilaštva KS. Niko ništa ne zna - rekao je ranije Muris.

Tvrdi da ih niko od lekara, koji su operisali malu Dženu u privatnoj klinici Bejtović, nije ni kontaktirao kako bi im izrazio saučešće.

- Jedino je supruzi pre dva dana poslala poruku doktorka Nina Jovanović, u kojoj je napisala da izražava saučešće. To je sve. Ostalo niko ništa - kaže Gadžun.

U cilju rasvetljavanja slučaja proteklih dana su izvršeni inspekcijski nadzori u Specijalističkoj oftalmološkoj ordinaciji "Dr Halimić", "Privatnoj ordinaciji za anesteziju i terapiju bola Prim. dr Suad Rožajac" i Privatnoj stomatološkoj ordinaciji "Bejtović".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.