SRĐAN (19) PREMINUO OD KORONE: Tragedija pratila mladića zadnjih godina života, zbog TUŽNE PRIČE plače ceo region!
Srđan Stojanović, Foto: Printscreen/Instagram/srdjan7576

TUGA!

SRĐAN (19) PREMINUO OD KORONE: Tragedija pratila mladića zadnjih godina života, zbog TUŽNE PRIČE plače ceo region!

Jedan od njih je u potresnoj ispovesti istakao da se mladić borio kao lav

Objavljeno: 14:42h

Devetnaestogodišnji Srđan Stojanović u nedelju je preminuo od korona virusa nakon četiri dana boravka u bolnici i žestoke borbe. Tragedija je ovog madića pratila zadnjih godina života, te zbog njegove tužne priče plače ceo region.

Srđan Stojanović je odrastao u banjalučkom naselju Srpske Toplice, s bakom i mlađom sestrom. Kako navode njegovi drugovi, Srđan je i ranije imao zdravstvenih problema vezanih sa srce, a korona mu je dodatno otežala zdravstveno stanje, pa je izgubio najvažniju životnu bitku.

Srđan i njegova maloletna sestra pre nekoliko godina ostali su bez roditelja, a onda i deke. Živeli su sa bakom, kojoj je Srđan predstavljao jedinu nadu.

"Otac mu se ubio kada je bio šesti razred. Bio je policajac, odvojio se u prostoriji i ubio se u privatnoj prostoriji. Malo posle toga umrla mu je majka od srca, a potom i deda. Sve se desilo u roku od tri meseca. Ostali su samo on i mlađa sestra, sa bakom. Nažalost, i baka i sestra takođe imaju kovid. Baka se trenutno nalazi u bolnici, a sestra sa kojom su njegovi drugovi u kontaktu je smeštena kod tetke", prenose mediji u Republici Srpkoj.

“Baka je živela za njega. On je bio jedina nada i glava kuće posle svega što se desilo tokom proteklih godina”, naglasili su Srđanovi drugovi.

Jedan od njih je u potresnoj ispovesti istakao da se mladić borio kao lav.

"Radio je sve moguće poslove, od građevine preko poljoprivrede. Ništa mu nije bilo teško da radi, samo da bi neki dinar doneo kući, da mogu da prežive. Voleo je sportove, a od skoro je počeo trenira, da se sprema kako bi postao policajac kao njegov pokojni otac. Nažalost, sudbina nije dozvolila da se to desi", istakao je drug.

"Mi smo već skupili neke pare. Ali to nije dovoljno. Nama samo ostaje da pokušamo što više da pomognemo njegovoj porodici, njegovoj baki i seki", naglašava drug.

Otvoren je žiro račun za pomoć baki i sestri pokojnog Srđana Stojanovića na ime rođake, kako je njegova maloletna sestra izrazila želju rekavši da u nju ima najviše poverenja, da im je ona najvišepomagala.

Broj žiro računa je: 5551000054825435; na ime: Nevenka Babić

(Espreso/BanjlukaCom)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.