KAPA DOLE: Sarajlija spasao psa koji se zaglavio u živoj ogradi usred nabujale reke (VIDEO)
Sarajlija Amar Demšulov spašava psa, Foto: Printscreen/youtube/ Klix.ba

SVAKA ČAST

KAPA DOLE: Sarajlija spasao psa koji se zaglavio u živoj ogradi usred nabujale reke (VIDEO)

Ovo nije jedini ovakav slučaj koji se desio u poslednjih nekoliko dana, a kroz koji smo imali priliku svedočiti velikoj humanosti ljudi

Objavljeno:

Hrabri Sarajlija Amar Demšulov juče je spasao psa koji je zaglavio u živoj ogradi gušeći se pod velikim nanosima vode na Ilidži.

Demšulov je za Kliks ispričao kako je sa balkona kuće uočio psa koji se gušio u vodi te kako je odmah istrčao da pomogne ugroženoj životinji, prenosi Srpskainfo.

- Komšija ga je pustio sa lanca da se sam bori, a pas je zaglavio u živoj ogradi. Struja reke je bila neverovatno brza, a pas se borio poslednjim atomima energije. Istrčao sam iz kuće u donjem vešu i probijao se kroz vodu kako bih ga spasao. Bio je veoma težak jer je njegovo krzno bilo natopljeno vodom, ali smo ga uspeli spasiti, nahraniti i preneti na sigurno - rekao je Demšulov.

Ovo nije jedini ovakav slučaj koji se desio u poslednjih nekoliko dana, a kroz koji smo imali priliku svedočiti velikoj humanosti ljudi.

Podsetimo da je nekoliko građana već spasilo ugrožene životinje od poplava koje su ove sedmice pogodile brojne delove BiH, a posebno se izdvaja akcija pripadnika FUCZ, koji su ranije ove sedmice od utapanja spasli nekoliko životinja.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.