TO, MELANIJA! U SRPSKIM cipelama ulazi u Belu kuću!
Foto: Reuters / Jim Young

NEGO KAKO

TO, MELANIJA! U SRPSKIM cipelama ulazi u Belu kuću!

- Poslala nam je pismo zahvalnice - kažu iz fabrike obuće "Bema" iz Banjaluke
Objavljeno:

Melanija Tramp ušetaće u Belu kuću u belim cipelama fabrike obuće iz Banjaluke. Marinko Umićević, direktor Fabrike obuće "Bema", poslao je čestitku Melaniji, budućoj prvoj dami Amerike. On je napomenuo da očekuje da u belim "Beminim" cipelama ušeta u Belu kuću. Ona je prošlog meseca, kada je dobila dva para cipela, uz želju da njen suprug pobedi na predsedničkim izborima, poslala pismo zahvalnosti na podršci i poklonu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Umićević u šali kaže očekuje poziv u Ameriku. Ukoliko dobije pozivnicu za dve osobe, direktor "Beme" sa sobom će kaže povesti predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

- Kad već američka ambasadorka u BiH neće da se sastane sa Dodikom, neka se onda sastane sa prvom damom. Samo se plašim toga što je predsednik Srpske šarmantan i možda Melanija na to ne ostane ravnodušna pa da ne izazovemo probleme! - u šali kaže Umićević.

foto: Fonet

Oba para cipela izrađena su od kvalitetnih materijala i s mnogo ljubavi, a uz njih su poslali i domaću rakiju da im se nađe za pobedničku zdravicu.

Umičević je dodao da su ga zbog ideje da napravi cipele za lepu Melaniju non-stop zvali svetski novinari koji su na ovaj način čuli za Banjaluku i Republiku Srpsku.

(Espreso.co.rs / Bulevar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.