POLICIJA UHAPSILA VLASNICU KRVOLOČNIH PASA: Nakon napada na ženu, pala zaslužena kazna
Foto: Profimedia

DOBERMANI NAPALI

POLICIJA UHAPSILA VLASNICU KRVOLOČNIH PASA: Nakon napada na ženu, pala zaslužena kazna

Policija je juče oko 18 sati obaveštena da su u haustoru zgrade, u ulici Kulovića, dva psa napala i izgrizla ženu iz Sarajeva

Objavljeno: 16:00h

Policija je sinoć uhapsila vlasnicu pasa koji su juče izgrizli ženu u ulici Kulovića u Sarajevu.

Policija je juče oko 18 sati obaveštena da su u haustoru zgrade, u ulici Kulovića, dva psa napala i izgrizla ženu iz Sarajeva, prenosi Srpskainfo.

Povređenoj je lekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gde su lekari konstatovali lakše telesne povrede i na Klinici za ortopediju i traumatologiju je zadržana na daljem lečenju, piše Klix.

Sinoć u 21.10 policijski službenici su uhapsili T.P.L., koja je rođena 1967. godine u Sarajevu, gde je i nastanjena, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo “nesavesno čuvanje pasa i drugih opasnih životinja”.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo.

Žena koja je uhapšena je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog krivičnog dela.

Bonus video

07:37

POTRESNA PRIČA BAKE SLOBODANKE! Zbog izgradnje puta mi se ruši kuća, krpim rupe pur penom MOLILA SAM BAR VODU DA MI OSTAVE (VIDEO)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.