PODIGNUTA OPTUŽNICA: Očuh tukao dečaka PLASTIČNIM CREVOM dok je majka PLAKALA i molila da ga pusti!
Ilustracija, Foto: Profimedia

VISOKO

PODIGNUTA OPTUŽNICA: Očuh tukao dečaka PLASTIČNIM CREVOM dok je majka PLAKALA i molila da ga pusti!

Optužnicu je potvrdio sudija za prethodno saslušanje Opštinskog suda Visoko

Objavljeno:

Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona, podiglo je optužnicu protiv Š. E. iz Visokog zbog počinjenog krivičnog dela nasilje.

Optužnicu je potvrdio sudija za prethodno saslušanje Opštinskog suda Visoko, prenosi Srpskainfo.

Prema navodima uz optužnice Š. E. koji je ranije osuđivan, početkom juna ove godine, u dvorištu ispred kuće u kojoj živi u vanbračnoj zajednici sa K. M. i njenim 6-godišnjim sinom, vršio je nasilje prema dečaku.

Nakon što je pokosio travu, ljut što mora sam raditi, više puta je plastičnim crevom za vodu udario mališana po leđima govoreći mu: „Ništa ne radiš“.

Iako mu je supruga govorila da ne udara dečaka koji je pobegao u naručje majci. I dok je ona pokušala zaštititi svog sinčića Š. E. je nastavio da udara dečaka po leđima dok je majka plakala i govorila: „Prestani napravit ćeš dete invalidom“.

– Prilikom pregleda oštećenog u JU Doma zdravlja Visoko utvrđeno je da ima povrede u predelu leđa od donjeg dela vrata sa stražnje strane i niže duž leve i desne skapule, sredinom leđa i celim leđima niže od glutealnih regija u vidu žuto-zelenog prebojavanja koje odgovara kontuzijama starosti oko 6-7 dana- navodi se u optužnici.

Slučaj je nepoznata osoba prijavila policiji, piše Avaz.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.