NEVEROVATNO! KAMIONDŽIJA IZ BiH U BELGIJI PRONAŠAO NOVČANIK PUN PARA: Njegov potez nakon toga ODUŠEVIO CEO SVET!
Kamion, Foto: Beta

svaka čast

NEVEROVATNO! KAMIONDŽIJA IZ BiH U BELGIJI PRONAŠAO NOVČANIK PUN PARA: Njegov potez nakon toga ODUŠEVIO CEO SVET!

Tokom svog putovanja kroz Belgiju Mujakić je napravio pauzu u mestu Kortrajk i na prostoru benzinske pumpe pronašao novčanik s dokumentima, karticama i većom svotom novca

Objavljeno:

Vozač kamiona iz Velike Kladuše, Edin Mujakić, pronašao je u Belgiji novčanik s velikom svotom novca čiji je vlasnik iz stanovnik Moldavije.

Tokom svog putovanja kroz Belgiju Mujakić je napravio pauzu u mestu Kortrajk i na prostoru benzinske pumpe pronašao novčanik s dokumentima, karticama i većom svotom novca.

Na osnovu dokumenata iz novčanika, ustanovio je da je vlasnik iz Moldavije, a po računima zaključio je da je reč o njegovom kolegi, takođe, vozaču kamiona.

Kenuo je u potragu, odkamiona do kamiona ne bi li ga pronašao, međutim, bezuspešno. Potom je u novčaniku uspeo naći neki kontakt s brojem telefona, koji je i rešio situaciju.

Ispostavilo se da je dobio sestru vlasnika koja mu je potom dala broj telefona Moldavca. Kada su konačno stupili u kontakt, vlasnik mu je kazao da je dosta udaljen kamionom pa je taksijem došao do parkinga.

Vozač Dorin Varanita, inače iz Moldavije, bio je oduševljen gestom Mujakića i neizmerno zahvalan.

- Posebno sam ponosan i sretan zbog dela koje sam uradio, i to baš na dan Bajrama, kada sam daleko od svoje porodice. Srce mi je ispunjeno i ja večeras spavam mirne glave jer sam učinio dobro delo. Sreća se mogla videti i na Dorinovom licu - dodao je Mujakić.

Naglašava da je Dorin Varanita insistirao da barem uzme novčanicu od simboličnih 5 moldavskih leja za sreću, što je jednako naših 25 dinara.

Bonus video:

00:30

KAMION KOD PLANE PLANUO KAO ŠIBICA: Crn dim kulja posle sudara s drugim šleperom, sve se pretvorilo u prah, SAOBRAĆAJ STOJI (VIDEO 2)

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.