ZA BRUTALNO UBISTVO DVE GODINE I 7 MESECI! Zabio žrtvi nož od 7 centimetara u SRCE, zbog šamara
Bosanska policija, Foto: Profimedia

jezivo

ZA BRUTALNO UBISTVO DVE GODINE I 7 MESECI! Zabio žrtvi nož od 7 centimetara u SRCE, zbog šamara

Prema navodima optužnice, zločin se dogodio 4. novembra prošle godine oko 14.15 sati u Živinicama u naselju Ciljuge u ulici Stara pruga na lokalnom putu ispred šupe čiji je vlasnik Sabrija Alimanović

Objavljeno:

Opštinski sud u Živinicama izrekao je kaznu Senadu Beganoviću (25) koji se optužnicom tuzlanskog tužilaštva teretio za brutalno ubistvo svog prijatelja Ramiza Alimanovića (36).

Naime, u ovom predmetu došlo je do prekvalifikacije krivičnog dela nakon što je obavljeno psihjatrijsko veštačenje optuženog, potvrdio je njegov advokat Bakir Hećimović. Nakon što je dostavljen nalaz veštaka Beganović se umesto za ubistvo teretio za ubistvo na mah, za šta je zaprećena kazna znatno blaža.

- On je osuđen na dve godine i sedam meseci zatvora, a ujedno mu je ukinuta i mera pritvora do poziva na odsluženje zatvorske kazne - kazao je Hećimović.

Prema navodima optužnice, zločin se dogodio 4. novembra prošle godine oko 14.15 sati u Živinicama u naselju Ciljuge u ulici Stara pruga na lokalnom putu ispred šupe čiji je vlasnik Sabrija Alimanović.

Ranije je ubijeni Ramiz, koji je bio pijan, razbio prozore na Sabrijinoj kući, piše u optužnici. Nakon toga je došlo do svađe i naguravanja sa Nurifom Alimanovićem. Beganović koji je, takođe, bio pijan trčeći se zaleteo prema Ramizu i iz sve snage mu zabio preklopni nož u srce, piše Avaz.

Radi se o nožu čija je drška crne boje, a oštrica mu je duga osam centimetara.

Prema navodima iz obdukcije Alimanović je preminuo od strašne ubodne rane koja je izazvala veliko unutrašnje krvarenje.

Inače, kao motiv za ubistvo Beganović je naveo da ga je ubijeni pre zločina dva puta ošamario.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.