Pokušala da se ubije u toaletu: Devojka (31) prerezala vene, lekari je spasili
Hitna pomoć, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

IZBEGLI NESREĆU

Pokušala da se ubije u toaletu: Devojka (31) prerezala vene, lekari je spasili

U popodnevnim časovima smo dobili dojavu od njene rodbine da je devojka u vanjskom toaletu u porodičnom dvorištu pokušala suicid

Objavljeno:

Devojaka (31) iz Orašja pokušala je juče da se ubije tako što je prerezala vene.

- U popodnevnim časovima smo dobili dojavu od njene rodbine da je devojka u vanjskom toaletu u porodičnom dvorištu pokušala suicid. Ona je žiletom izrezala vene na rukama, međutim brzom intervencijom lekara njen život je spasen i ona je izvan životne opasnosti -rekli su u policiji.

Devojka je prevezena u orašku Kantonalnu bolnicu u kojoj je dežurni lekar hitnom inzervencijom zaustavio krvarenje, a nakon ukazane pomoći s obzirom da se devojka nalazi u lošem psihičkom stanju, prevezena je na daljnje lečenje u tuzlansku bolnicu, piše Avaz.

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni...

Bonus video:

02:26

UDARILA GROBARKA NA ZVEZDAŠICU U CENTRU BEOGRADA PRED DERBI Imamo HAOS snimak - PAZITE SAMO ŠTA SU IMALE DA KAŽU!

(Espreso/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.