PRŠTALA KORONA ŽURKA U ISTOČNOJ ILIDŽI: Prijavili proslavu od 120 ljudi, policija zatekla samo 27 osoba!
Žurka, Foto: Printscreen youtube

veselje

PRŠTALA KORONA ŽURKA U ISTOČNOJ ILIDŽI: Prijavili proslavu od 120 ljudi, policija zatekla samo 27 osoba!

Nakon dokumentovanja predmeta tužilaštvu biće dostvaljen izveštaj o počinjenom krivičnom delu

Objavljeno:

Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče je prijavljeno da se u svadbenom salonu u ulici Slavka Leovca održava privatna proslava na kojoj prisustvuje oko 120 ljudi.

Postupajući po prijavi policijski službenici dolaskom na lice mesta zatekli su u objektu 27 osoba, što je suprotno Zaključku Republičkog štaba za vanredne situacije o sprovođenju mera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim vrusom korona u Republici Srpskoj, piše Srpskainfo.

– Nakon dokumentovanja predmeta tužilaštvu biće dostvaljen izveštaj o počinjenom krivičnom delu, protiv vlasnika objekta – rekli su u policiji.

Policijska uprava Istočno Sarajevo poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi.

U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo RS, policijski službenici će preduzimati mere i radnje iz svoje nadležnosti.

Bonus video:

00:29

LUDA ŽURKA NA BAZENU U CG! Muzičari podigli sve na NOGE, a Prija đuska sa Acom Pejovićem i njegovom ŽENOM: Baš se dobro PROVODE!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.