POLICAJCI IMAMA NATERALI NA ALKOTEST USRED RAMAZANSKOG POSTA: Bio je negativan, ali onda je usledila MUČNA SCENA!
Naime, kada je krenuo na službu u 21:05 sati, policijska patrola je zaustavila automobil kojim je upravljao A.B., Foto: Profimedia

hit priča

POLICAJCI IMAMA NATERALI NA ALKOTEST USRED RAMAZANSKOG POSTA: Bio je negativan, ali onda je usledila MUČNA SCENA!

Kako piše portal mahalla.ba u patroli su bila tri policajca

Objavljeno:

U subotu večer u mestu Alagići kod Kreševa policijska patrola zaustavila imama A. B. koji služi u džematu u Crnićima te su tražili da pristane na alkotestiranje.

Naime, kada je krenuo na službu u 21:05 sati, policijska patrola je zaustavila automobil kojim je upravljao A.B. tražeći dokumente i potvrdu za kretanje a zbog nastupanja policijskog sata u okviru epidemioloških mera.

Nakon što je imam A. B. pokazao sve potrebne dokumente te validnu dozvolu za kretanje u vreme zabrane kretanja te legitimaciju Islamske zajednice na kojoj je fotografija s ahmedijom, patrola je tražila od imama da pristupi alkotestiranju.

Kako piše portal mahalla.ba u patroli su bila tri policajca koji su kazali da znaju da je ramazan, ali da mora raditi alkotestiranje.

Imam A. B. je kazao i to da su mu policajci kazali da svi moraju “duvati u balon” po nalogu komandira Policijske stanice Kreševo, ali i da su za vreme dok je izašao iz automobila i bio alkotestiran, putem prošla tri automobila koja nisu zaustavljena niti su vozači alkotestirani.

Efendija je poslušao naredbu policijskih službenika i rezultat alkotestiranja je bio negativan (0,00 promila).

O ovom incidentu i ponašanju policijskih službenika, obavešten je i kantonalni MUP.

Bonus video:

00:39

NASLEĐIVANJE KNJIGA NEMOGUĆE: Zbog promena u nastavi roditelji prinuđeni da kupuju nove komplete, cene idu do čak 17.000 DINARA!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.