STANIVUKOVIĆA PRATE OTKAD JE POSTAO GRADONAČELNIK? Uočeno je vozilo, a ovo nije prvi put da mu neko diše za vratom!
Draško Stanivuković, Foto: Printskrin/RTS

strašno

STANIVUKOVIĆA PRATE OTKAD JE POSTAO GRADONAČELNIK? Uočeno je vozilo, a ovo nije prvi put da mu neko diše za vratom!

Stanivuković tvrdi da su ga nepoznate osobe pratile i u subotu kada je otišao na groblje kako bi obišao grob pokojnog biznismena Slaviše Krunića.

Objavljeno:

Draško Stanivuković se ponovo oglasio na društvenim mrežama tvrdnjom da su ga nepoznate osobe pratile u trenutku kada je obilazio grob biznismena Slaviše Krunića.

– Ljudi koji brinu o mojoj bezbednosti su u blizini uočili dve osobe koje me prate i fotografišu. Identifikovali smo vlasnika vozila preko broja registarskih tablica, a kasnije je utvrđeno da automobil pripada ljudima bliskih SNSD (vozač inicijala G. T i suvozač inicijala M. Ž.). Već postaje jasno da pojedini ljudi, zbog pretnje koju u meni vide, imaju potrebu znati moje kretanje, planove i naredne korake – napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

On dodaje da ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju, a o tome je već javno i govorio.

– Moji saradnici su i pre nekoliko dana uočili dvije osobe koje već neko vrijeme prate moje kretanje oko Gradske uprave i dojavljuju ko od mojih saradnika ulazi i izlazi iz zgrade, te sa kime se tokom radnog dana sastajem. Ove sumnje su prisutne već neko vrijeme, ali posljednjih dana, to je postalo sve intenzivnije, a samim tim i gotovo nemoguće da se ne uoči – istakao je Stanivuković.

On je dodao da će ove podatke u narednim danima dostaviti MUP Republike Srpske, od kojej očekuje da se detaljnije pozabave ovim indicijama.

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.