U SARAJEVU OTVORENE BAŠTE I TERASE UGOSTITELJSKIH OBJEKATA: Počelo ublažavanje epidemioloških mera!
Kafić, Foto: Emilija Jovanović

ide na bolje

U SARAJEVU OTVORENE BAŠTE I TERASE UGOSTITELJSKIH OBJEKATA: Počelo ublažavanje epidemioloških mera!

Od danas je biti dozvoljen rad i teretanama, samo za individualne treninge, kao i bazenima i sportskim centrima samo za profesionalce, odnosno takmičare

Objavljeno:

U Sarajevu su, u skladu sa ublaženim epidemiološkim merama, posle 23 dana otvorene bašte i terase ugostiteljskih objekata.

Odluka je došla nakon ozbiljnog dvosedmičnog opadajućeg trenda brojeva novozaraženih i smanjenja pritiska na zdravstvene ustanove i zbog apela ugostitelja da se nalaze u neravnopravnom položaju u odnosu na neke druge delatnosti, kao i kolege iz drugih kantona gde nije bilo takvih mera, prenosi portal Klix.ba.

Od danas u kafićima i restoranima gosti mogu biti usluživani u otvorenim baštama i na terasama tih objekata. Ugostitelji će se morati pridržavati ranije propisanih mera koje se odnose na razmak stolova, ograničen broj gostiju, redovnu dezinfekciju i nošenje maski.

Od danas je biti dozvoljen rad i teretanama, samo za individualne treninge, kao i bazenima i sportskim centrima samo za profesionalce, odnosno takmičare.

Bonus video:

Dr Kon o merama koje su na snazi od ponedeljka
02:03

Dr Kon o merama koje su na snazi od ponedeljka

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media