MILORAD DODIK: Srbija i Srpska će ZAJEDNO obeležiti Dan sećanja na žrtve logora JASENOVAC!
Milorad Dodik, Foto: Profimedia

OBELEŽIĆEMO ZAJEDNO

MILORAD DODIK: Srbija i Srpska će ZAJEDNO obeležiti Dan sećanja na žrtve logora JASENOVAC!

"Svakako ćemo zajedno obeležiti i taj datum. Da li će to biti na dva mesta (kao prethodne godine) videćemo. U svakom slučaju zajedno", naveo je Dodik

Objavljeno:

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će Srbi nastaviti da govore istinu o zločinima počinjenim nad srpskim narodom i da će Srbija i Srpska 22. aprila zajedno obeležiti i Dan sećanja na žrtve logora Jasenovac.

"Obeležićemo zajedno. Veliko dostignuće ove generacije političara Srpske i Srbije jeste da zajedno obeležavamo sve važne datume i to ćemo nastaviti. Nažalost, najviše je ovih stradalničkih iz naše istorije i na prostoru Republike Srpske, i na prostoru Srbije, i na nekim drugim prostorima", rekao je Dodik za Srnu, Dodik je je govorio sinoć na Svečanoj Akademiji povodom godišnjice NATO agresije na SRJ, ističe da je Jasenovac obeležje najvećeg koncentrisanog stradanja i podsetio da je više od 500.000 Srba ubijeno u tom logoru.

"Svakako ćemo zajedno obeležiti i taj datum. Da li će to biti na dva mesta (kao prethodne godine) videćemo. U svakom slučaju zajedno", naveo je Dodik.

Bonus video:

01:14

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Aleksandar Mirkovic

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.