DRAŠKO STANIVUKOVIĆ REKAO ŠTA IMA O NATO BOMBARDOVANJU: Večeras je tim povodom nešto i NAJAVIO!
Draško Stanivuković, Foto: printscreen

BANJALUKA

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ REKAO ŠTA IMA O NATO BOMBARDOVANJU: Večeras je tim povodom nešto i NAJAVIO!

On je istakao da će "Banjaluka večeras prvi put u 19.55 na ovaj način obeležiti godišnjicu NATO agresije, a obeležavanje ovog datuma će u narednim godinama postati praksa

Objavljeno: 16:07h

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je da će taj grad večeras oglašavanjem sirena za uzbunu i gašenjem svetla na zgradi Gradske uprave i Banskog dvora obeležiti početak NATO bombardovanja SRJ 1999. godine.

"To će biti u čast svih nevino stradalih žrtava, te na ovaj način šaljemo poruku novim generacijama da se ovakvi zločini nikada ne smeju zaboraviti", naveo je Stanivuković na svom Fejsbuk profilu.

Бања Лука се сјећа тог 24. марта 1999. и почетка НАТО агресије на Савезну Републику Југлославију. Бања Лука те дане...

Posted by Драшко Станивуковић on Среда, 24. март 2021.

On je istakao da će "Banjaluka večeras prvi put u 19.55 na ovaj način obeležiti godišnjicu NATO agresije, a obeležavanje ovog datuma će u narednim godinama postati praksa".

Gradonačelnik Banjaluke još je naveo da je danas u Crkvi Hrista Spasitelja prisustvovao molitvi za nevino stradale žrtve.

"Banjaluka se seća tog 24. marta 1999. i početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugloslaviju. Banjaluka te dane pamti - 78 dana i noći najveće strahote i užasa", naveo je Stanivuković.

Dodao je da se Banjaluka danas saoseća sa gradjanima Srbije jer je i Republika Srpska, kako je istakao, par godina pre bombardovanja Srbije, sama osetila snagu NATO bombi.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 25.3.2021.

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.