PRIZNAO KRIVICU: Petrović OZBILJNO PRETIO glavnoj tužiteljki, uslovno osuđen na godinu dana zatvora!
Nakon priznanja, usledilo kajanje, Foto: Zorana Jevtić

PRIZNANJE SUDU

PRIZNAO KRIVICU: Petrović OZBILJNO PRETIO glavnoj tužiteljki, uslovno osuđen na godinu dana zatvora!

On je, kako se navodi, pozvao "na napad i pucanj na glavnu tužiteljku, što je kod nje izazvalo ozbiljan strah i uznemirenost, kao i uznemirenje javnosti"

Objavljeno:

Ranko Petrović iz Tuzle priznao je da je putem komentara na internetu upućivao pretnje glavnoj tužiteljki BiH Gordani Tadić i uslovno je osuđen na godinu dana zatvora.

Iz Tužilaštva BiH je saopšteno da je Petrović priznao da je tokom marta 2019. godine, komentarima na jednom internet portalu, uputio ozbiljne pretnje Tadićevoj, koja predstavlja Tužilaštvo BiH i nalazi se pod 24-časovnom policijskom zaštitom.

On je, kako se navodi, pozvao "na napad i pucanj na glavnu tužiteljku, što je kod nje izazvalo ozbiljan strah i uznemirenost, kao i uznemirenje javnosti".

Petrović se prilikom sporazumnog priznanja krivice izvinio glavnoj tužiteljki BiH i izrazio kajanje, ističe se u saopštenju Tužilaštva BiH.

Za optuženog je predložena uslovna kazna zatvora u trajanju od jedne godine, koja neće biti izvršena ukoliko optuženi u roku od dve godine ne počini novo krivično delo.

Optuženi Ranko Petrović, rodjen 1990. godine u Tuzli, u prisustvu advokata je u potpunosti priznao krivicu za krivično delo napada na službenu osobu u vršenju poslova bezbednosti.

Biće mu oduzeta sredstva korišćena za izvršenje krivičnog dela, uključujući računarsku opremu, naveli su iz Tužilaštva BiH.

Bonus video:

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.