POLICIJSKA AKCIJA KEJ: Zbog droge priveden medicinski tehničar, Milan krenuo kući pa PAO U LISICE
Policija, Foto: Youtube printscreen

priveden

POLICIJSKA AKCIJA KEJ: Zbog droge priveden medicinski tehničar, Milan krenuo kući pa PAO U LISICE

Ova trojka je odranije poznata policiji

Objavljeno:

U policijskoj akciji „Kej“ danas je na području Gradiške uhapšen Mladen Slijepčević (39), medicinski tehničar zaposlen u Službi hitne pomoći Doma zdravlja, te je pronađena i oduzeta određena količina narkotika.

Osim Slijepčevića, u ovoj akciji lisice na ruke su stavljene i Ognjenu Mićiću (29) i Bojanu Gudalu (24), a droga je, prema prema našem izvoru, zaplijenjena kod njih dvojice.

– Ova trojka je odranije poznata policiji. Samo nekoliko dana ranije, od Mićića je oduzet automobil. On je 4. marta kontrolisan dok je vozio „mercedes“, koji je pripadao njegovom ocu. Utvrđeno je da vozio pre sticanja prava na upravljanje, te da u Registru novčanih kazni ima dug od 20.130 maraka – kaže sagovornik Srpskainfo.

Noćna smena

Kad je u pitanju Slijepčević, on je u noći između utorka i srede odradio noćnu smenu u Službi hitne medicinske pomoći.

– On je završi smenu i taman kada je planirao da krene kući, policajci su došli po njega u Dom zdravlja. Potom su ga odveli do stana, koji je pretresen, a on je uhapšen – pojasnio je naš izvor.

U sklopu akcije su policajci pronašli veliki broj šprici za injekcije, kao i bjanko obrasce za lekarske recepte, overene pečatom.

– Sumnja se da je pečatirane, nepopunjene recepte, iz Doma zdravlja iznosio Slijepčević. Takve recepte potom je moguće popuniti i otići u apoteku, te s njima uzeti određene medikamente ili supstance – ističe izvor Srpskainfo.

“Nije prvi put”

Vesna Gluvić-Čelić, direktorka Doma zdravlja Gradiška, potvrdila je da je Slijepčević zaposlen u njihovoj Službi hitne pomoći, kao i da ovo nije prvi put kako je on predmet policijske istrage.

– Ovo nije prvi put da se dešavaju ovakve stvari. Imam informaciju da je on jutros priveden, na kraju smene. Radio je noćnu smenu i na kraju smene su ga priveli. To je informacija kojom raspolažem. Po kojoj osnovi je priveden, ne znam. Čekam da mi jave iz policije, nemam nikakve zvanične informacije – rekla je Gluvić-Čelićeva.

Nema saznanja o tome da je Slijepčević iz ove zdravstvene ustanove, eventualno, iznosio lekarske recepte ili bilo kakva medicinska sredstva.

– Niko mi nije ništa prijavljivao – rekla je i dodala da ona o svemu prvo mora imati pismenu obavest, nakon čega će Slijepčević u Domu zdravlja biti tretiran u skladu sa zakonom.

Pretresi

Iz policije je saopšteno da je akcija “Kej” usmerena na suzbijanje proizvodnje i prometa droga.

– Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradiški, pretresene su kuće i prateći objekti na tri lokacije na području Gradiške koje koriste osumnjičeni. Pronađena je materija koja asocira na skank, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku – rekli su iz PU Gradiška.

Bonus video:

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.