NEZAPAMĆENO NASILJE: Policija ga zaustavila zbog pojasa, on počeo da vređa i preti, tu se nije ZAUSTAVIO!
Sankcionisanje lica, Foto: MUP SRBIJE

STRAŠNO

NEZAPAMĆENO NASILJE: Policija ga zaustavila zbog pojasa, on počeo da vređa i preti, tu se nije ZAUSTAVIO!

O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini

Objavljeno:

Policija je uhapsila Mirka M. S. u Bijeljini nakon što je automobilom udario i povredio saobraćajne policije-prenosi Srpskainfo.

Napad se dogodio juče oko 13 časova nakon što je policija prvo zaustavila "golf" kojim je upravljao nasilnik u Majevičkoj ulici.

Prilikom sankcionisanja lica zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa isti je počeo da vređa, a zatim i da preti policijskim službenicima, nakon čega je naglo startovao svoje vozilo i povredio policijske službenike - saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Lekari u Medicinskom centru Bijeljina povređenim policajcima konstatovali su lakše telesne povrede. Istog dana oko 13.30 Mirko M. S, je došao u prostorije Policijske stanice Bijeljina kada je i uhapšen. Nakon hapšenja Mirko M. S. je nastavio da preti policajcima.

- Na osnovu naredbe za pretresanje izdate od strane Osnovnog suda u Bijeljini, izvršeno je pretresanje prostorija koje koristi M. M. S. na području grada Bijeljine. Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oružje i municija - saopštili su iz PU Bijeljina.

O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.

Nakon kompeltiranja i dokumentovanja predmeta protiv navedenog sledi izveštaj tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Bonus video:

(Espreso/ Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.