SASTANAK ČLANOVA PREDSTAVNIŠTVA BiH SA ERDOGANOM: Višednevna službena poseta Turskoj, na stolu će biti goruće teme
Milorad Dodik, Foto: Print Screen Youtube

BIH

SASTANAK ČLANOVA PREDSTAVNIŠTVA BiH SA ERDOGANOM: Višednevna službena poseta Turskoj, na stolu će biti goruće teme

Na stolu bi trebalo da se nađu brojne teme, a kako portal saznaje, biće reči o aktuelnoj borbi protiv pandemije, imunizaciji, kao i pomoći Turske u ekonomskom osnaživanju privrede BiH

Objavljeno:

Članovi Predsedništva BiH Milorad Dodik, Željko Komšić i Šefik Džaferović sastaće se 16. marta sa predsednikom Turske, Redžepom Tajipom Erdoganom. Članovi Predsedništva BiH boraviće u višednevnoj službenoj poseti Turskoj, a tom prilikom planirano je i da ih primi predsednik Erdogan, kao i niz drugih aktivnosti, piše portal Kliks.

Na stolu bi trebalo da se nađu brojne teme, a kako portal saznaje, biće reči o aktuelnoj borbi protiv pandemije, imunizaciji, kao i pomoći Turske u ekonomskom osnaživanju privrede BiH.

Centralni deo posete biće potpisivanje sporazuma između Saveta ministara BiH i Vlade Turske o saradnji na infrastrukturnim i građevinskim projektima, s posebnim naglaskom na nastavku i ubrzavanju realizacije projekta izgradnje auto-puta Beograd - Sarajevo - Beograd.

Dan nakon što delegaciju BiH primi predsednik Erdogan, trebalo bi da uslede i susreti s predstavnicima najvećih turskih kompanija, gde bi se nastavili razgovori o ekonomskoj saradnji dve zemlje.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.