Referendum će biti održan, već odštampani listići!
Foto: FoNet

Dodik nepokolebljiv

Referendum će biti održan, već odštampani listići!

- Referendum je nešto što će se desiti i tu nema nikakvih spekulacija - izjavio Dodik
Objavljeno: 07:15h

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da su odštampani glasački listići za referendum o Danu RS i ponovio da će on biti održan kako je planirano 25. seprembra.

"Referendum je nešto što će se desiti i tu nema nikakvih spekulacija. Svi tehnički uslovi za organizaciju referenduma su stvoreni. Formirane su opštinske komisije, a izvršeno je i štampanje glasačkih listića", rekao je Dodik novinarima u Brodu, preneli su banjalučki mediji.

On je naveo da "ljudi moraju da shvate da se na referendumu izražava volja naroda", procenivši da se "zato neki i protive održavanju referenduma". "Zato se neki i protive referendumu, jer ako nema referenduma, onda nema ni volje naroda", naglasio je Dodik. Prema njegovim rečima, ako narod u RS ne "zaustavi nametanja rešenje", može se očekivati da neko zatraži i ukidanje naziva Republika Srpska. "Zbog toga pozivam građane da izađu na referendum 25. septembra, a pozivam i Bošnjake da izađu i pokažu da su integralni deo Republike Srpske, te da na taj način možemo da rešavamo mnoge probleme naše zajedničke budućnosti", kazao je Dodik.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.