UŽASAVAJUĆE, DESIMIRA TOMAŠEVIĆA PRONAŠLI MRTVOG: Leš ugledan u kanjonu reke!
Desimir, Foto: Privatna arhiva

pronađeno telo

UŽASAVAJUĆE, DESIMIRA TOMAŠEVIĆA PRONAŠLI MRTVOG: Leš ugledan u kanjonu reke!

Tomašević je nestao 8. decembra. Poslednji put je viđen oko 11 časova ispred porodične kuće u Karanovcu kod Banjaluke i od tada mu se izgubio svaki trag

Objavljeno:

Desimir Tomašević (50) iz Karanovca kod Banjaluke, koji je nestao pre deset dana, nađen je mrtav u reci Vrbas kod mosta u Crnoj rijeci.

Kako saznajemo telo su juče na steni u Vrbasu uočili ribolovci koji su odmah alarmirali policiju. Na teren je upućen ronilački tim koji je telo izvukao iz vode. Na licu mesta izvršen je uviđaj i zasada nije poznato kako je Tomašević završio u vodi. Po nalogu Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci biće urađena obdukcija tela kako bi se utvrdio uzrok smrti.

- PU Mrkonjić Grad juče je oko 10 časova prijavljeno da se u kanjonu reke Vrbas, u mestu Crna Rijeka nalazi beživotno telo. Identifikacijom leša utvrđeno da se radi o licu D.T. iz Karanovca, čiji je nestanak prijavljen PU Banjaluka - saopšteno je iz PU Mrkonjić Grad.

Tomašević je nestao 8. decembra. Poslednji put je viđen oko 11 časova ispred porodične kuće u Karanovcu kod Banjaluke i od tada mu se izgubio svaki trag.

Porodica i policija odmah su organizovali potragu, koja je nažalost okončana tragičnim ishodom. U akciji potrage učestovali su pripadnici PU Banjaluka i Mrkonjić Grad, te pripadnici Specijalne antiteroristicke jedinice (SAJ) MUP-a Republike Srpske i Ronilački klub "Gnjurac" iz Laktaša.

Bonus video:

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.