MILORAD DODIK: Sarajevo greši što misli da će DŽO BAJDENOVI MARINCI za 6 meseci srediti stanje u BiH!
Dodik o marincima SAD-a, Foto: Print Screen Youtube

nema te sile koja će uukinuti RS!

MILORAD DODIK: Sarajevo greši što misli da će DŽO BAJDENOVI MARINCI za 6 meseci srediti stanje u BiH!

Poručio je da Srbi ne smiju ostati bez svoje nacionalne linije

Objavljeno:

U intervjuu za Sputnjik Milorad Dodik je rekao da greše oni u Sarajevu što misle da će Džo Bajdenovi marinci za šest meseci srediti stanje u BiH.

“Greše oni u Sarajevu koji misle da će se posle dolaska nove administracije u Vašingtonu, Džo Bajden “parkirati u BiH” šest meseci i dovesti svoje marince i bankare da sređuju stanje. To se neće desiti, kaže Milorad Dodik, uz poruku da nema te sile koja će ukinuti RS.

“Posle veka velikih izazova za srpski narod, pokušaćemo da budućim decenijama, na najbolji mogući način, odredimo svoj status, a on je po nama zajednica sa Srbijom, a ne neka imaginarna priča o BiH, svidelo se to kome ili ne. Danas je to tabu tema, a misle ako se ne priča, neće se ni desiti. Mi u RS-u vezujemo svoju budućnost za celokupni srpski narod, poručuje Dodik.

Poručio je da Srbi ne smeju ostati bez svoje nacionalne linije.

“Mi ne smijemo da ostanemo bez jasne nacionalne linije, a ona je – nacionalno okupljanje, zaštita srpskog identiteta, vere i RS i pravo da odlučujemo o svom statusu, te da, kao i svi narodi sveta imamo pravo na samoopredjeljenje koje je garantovano najvišim aktima UN, piše Sputnjik.

Bonus video:

(Espreso/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.