CRNI DAN U BOSNI: Poginuli roditelji i baka, deca u teškom stanju!
Ilustracija, Foto: Printscreen

stravična nesreća

CRNI DAN U BOSNI: Poginuli roditelji i baka, deca u teškom stanju!

U toj bolnici je i vozačica audija, M.I. (20), koje je, takođe, učestvovalo u ovoj nesreći

Objavljeno:

U Kantonalnoj bolnici "Dr. Safet Mujić", na Odeljenju za anesteziju, reanimaciju i intenzivnu negu sinoć je, malo pre ponoći, od posledica stravične saobraćajne nesreće, koja se juče dogodila u mestu Grabovica, podlegla Kadira M. (60).

Žena je, kako je kazao Mehmed Haznadar, šef Odeljenja, sa izuzetno teškim telesnim povredama, u komatoznom stanju, dovezena u ovu bolnicu, a uprkos silnim naporima lekara, koji su je i reanimirali, ona je, nažalost, podlegla.

Ona se nalazila u automobilu Opel Astra, u kojem su poginuli njena kćerka Jasmina O. i zet Rusmir O., dok su njihova deca, od devet i 12 godina, teško povređena, a hospitalizovani su u Univerzitetskoj kliničkoj bolnici Mostar i gde su, za sada, stabilno.

U toj bolnici je i vozačica audija, M.I. (20), koje je, takođe, učestvovalo u ovoj nesreći, a koja je sinoć podvrgnuta operativnom zahvatu, nakon što je zadobila teške povrede.

Oba vozila su radi neophodnih veštačenja prevezena u krug Policijske uprave Mostar, a obdukcija smrtno stradalih osoba, po nalogu dežurne kantonalne tužiteljke biće urađena sutra.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.