NAPADNUTA DECA U DOGLODI! Pas ugrizao devojčicu od 12 godina i dečaka od 11 godina, otac dečaka spasio mališane!
Foto: Printscreen youtube

NAPADNUTA DECA

NAPADNUTA DECA U DOGLODI! Pas ugrizao devojčicu od 12 godina i dečaka od 11 godina, otac dečaka spasio mališane!

Devojčica je izvukla deblji kraj, jer joj je pas, inače u vlasništvu komšije, izgrizao noge

Objavljeno: 17:23h

U sarajevskom naselju Doglodi danas u poslijepodnevnim satima odigrala se prava drama, nakon što je pas napao dvoje dece, saznaje „Avaz“.

Kako saznajemo, radi se o vučjaku, a povređena je 12-godišnja devojčica i 11-godišnji dečak. Devojčica je izvukla deblji kraj, jer joj je pas, inače u vlasništvu komšije, izgrizao noge, dok je dečak zadobio samo ogrebotinu.

Mališani su spašeni zahvaljujući hrabrom ocu dečaka, koji je uspeo da otera psa.

- Prvo je napao devojčicu. Ona je zadobila strašne povrede, noge su joj isečene... Potom je krenuo na mog sina. U tom trenutku sam naišao te sam rukama, nogama i kamenjem nekako uspeo da oteram psa... Sve se brzo dogodilo. Devojčicu su odveli u Hitnu pomoć, a ja sam malog odveo u Dom zdravlja da primi tetanus i da mu previju ranu. Spasila ga je i trenerka od težih povreda – ispričao je za jedan portal E. A., otac dečaka (identitet poznat redakciji).

Prema rečima našeg sagovornika, na lice mesta je, osim Hitne pomoći, izašla i policija. U Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo kazali su nam da im je slučaj prijavljen u 15:30 sati.

- Slučaj se dogodio u naselju Luke. Povređeno je dvoje dece. Jedno dete je prevezeno u zdravstvenu ustanovu, dok je drugom detetu lekarska pomoć ukazana na licu mesta - kazali su nam iz Operativnog centra MUP-a KS.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.