BIVŠA MISICA NE PRESTAJE SA SKANDALIMA: UBILA bivšeg momka, a sad je rešila OVO da uradi!
Sunita Hindić, Foto: Fejsbuk/Privatni arhiv

da ne poveruješ

BIVŠA MISICA NE PRESTAJE SA SKANDALIMA: UBILA bivšeg momka, a sad je rešila OVO da uradi!

Sunita Hindić se obratila Veću

Objavljeno:

Bivša Miss Hercegovine Sunita Hindić (22), koja je zbog ubistva mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića (55) nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od tri i i po godine, danas je sprovedena na Vrhovni sud Federacije BiH. Održana je sednica na kojoj se razmatrala žalba Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona na presudu Kantonalnog suda u Mostaru.

Sunita Hindić se obratila Veću.

"Nisam imala nameru ubiti Ninu Ivanovića. Bili smo u ljubavnoj vezi godinu dana, on me je voleo i ja sam njega volela. U početku smo krili vezu jer je bio oženjen. Kasnije me je svima predstavljao kao devojku. U martu sam ostala trudna s Ninom, ali sam imala spontani pobačaj zbog čega smo bili nesrećni. Bili smo zaljubljeni, ne bi mi palo na pamet da učinim tako nešto" rekla je Sunita u Vrhovnom sudu FBiH.

Njena advokatica Nada Dalipagić zatražila je da se prvostepena presuda potvrdi jer je, kako je rekla, reč o nesrećnom slučaju, odnosno prouzrokovanju smrti iz nehata.

Tužilac Dragan Stupar je zatražio da se presuda ukine i predmet vrati prvostepenom sudu u Mostaru na ponovno suđenje.

Hindić se tereti da je 4. oktobra 2019. godine oko sedam sati ujutro ušla u sobu "Ville Ivanković“ u kojoj se nalazio Nino Ivanković te je, nakon verbalne svađe s njim, u jednom trenutku, u nameri da ga usmrti, ispalila hitac u njegovom pravcu. Usled zadobijene prostrelne rane, Ivanković je obilno iskrvario i na licu mesta podlegao povredama.

Nedavno je Sunita ponovno šokirala javnost neočekivanim potezom. Pritvorenica Kaznenopopravnog zavoda Mostar poznatija kao fatalna Sunita zatražila je dozvolu da se venča s osuđenikom iz KPZ-a Mostar, Feridom Suljovićem Ćićom (40).

U Upravi KPZ-a Mostar nisu želeli komentisati zahtev koji je Hindić uputila prema Sudu, a kako je rečeno, pritvorenici i osuđenici ne mogu imati kontakt unutar zatvora.

Kako su se Hindić i Suljović zaljubili i odlučili postati supružnici, za sada nije poznato.

(Espreso.co.rs/jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.