VELIKA DODIKOVA ISPOVEST TRESE REGION: Jedan ZAGRLJAJ nakon izlaska iz bolnice će zauvek pamtiti
Milorad Dodik, Foto: Printscreen/Tanjug

POBEDIO KORONU

VELIKA DODIKOVA ISPOVEST TRESE REGION: Jedan ZAGRLJAJ nakon izlaska iz bolnice će zauvek pamtiti

Nakon šesnaest dana borbe sa koronavirusom u Kliničkom centru Banjaluka, Milorad Dodik stigao je kući

Objavljeno:

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik stigao je kući posle 16 dana provedenih u Kliničkom centru Banjaluka zbog koronavirusa. U ekskluzivnoj izjavi za štampano izdanje lista Objektiv, Dodik je poručio da su najteži dani iza njega, a svim čitaocima našeg lista koji su pravoslavne veroispovesti čestitao je Novu godinu po julijanskom kalendaru.

NAJLEPŠE ŽELJE

,,Želim vam svima mnogo zdravlja, radosti i uspeha i da Nova godina donese napredak i blagostanje. Želim da svoj praznik provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju, sa svojim najbližima i neka vam predstojeća Nova 2021. godina donese napredak, ličnu i porodičnu sreću. Želim da kod svih ljudi ojača vera u budućnost, međusobno poverenje, solidarnost i razumevanje, te da se celi svet izbori sa pandemijom korone koja je odnela brojne živote”, stoji u čestitki Milorada Dodika.

Nekadašnji predsednik RS rekao je za Objektiv da se sada dobro oseća i da mu je zdravstveno stanje iz dana u dan sve bolje.

,,Nikada toliko dugo nisam bio bez porodice i zato ove dane provodim kod kuće, po preporuci lekara i prijatelja dr Vlade Đajića, direktora KC Banjaluka, koji lično prati moje zdravstveno stanje”, kazao je Dodik.

EMOTIVAN SUSRET

Prema njegovim rečima, odmah po izlasku iz bolnice veoma emotivan susret imao je sa porodicom, posebno sa ćerkom Goricom, koja ga je zagrlila i sliku okačila na Instagram. Srećna je bila cela Dodikova porodica, a posebno majka Mira, koju je Milorad Dodik obišao čim je došao kući. Sin Igor i brat Goran su bili presrećni kad je Dodik stigao, jer su želeli da zajedno dočekaju Božić i unesu Badnjak u kuću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.