HOROR DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE! Komšije razbile prozore, pa uletele u kuću, na podu zatekli jezivu scenu!
Tragedija osmoro mladih, Foto: printscreen

horor pravi!

HOROR DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE! Komšije razbile prozore, pa uletele u kuću, na podu zatekli jezivu scenu!

Osmoro mladih preminulo je od posledica gušenja gasom kod Posušja. Reč je o četiri para

Objavljeno:

Četiri mladića i četiri devojke u dobi od 18 do 20 godina preminulo je od posledica gušenja u mestu Tribistovo nedaleko od Posušja u novogodišnjoj noći, potvrdio je za medije direktor policije Opštine Milan Galić.

Po neslužbenim navodima, devojke i mladiće je najverojatnije ugušio plin iz agregata koji je napajao kuću električnom energijom. Njihova tela će se prebaciti u Mostar gde će se sprovesti obdukcija.

Mediji navode da je reč o četiri mlada para.

Na mestu tragedije od prve dojave su policija, tužitelj i druge službe koje sprovode uviđaj i utvrđuju razloge nesreće.

Kako se neslužbeno saznaje, u nekim vikendicama na Tribistovu nema električne energije i koriste se plinski agregati za dobijanje struje, pa se pretpostavlja kako su mladi nakon novogodišnjeg slavlja otišli na spavanje kad se dogodilo kobno curenje gasa.

"Blokirali smo ulicu na tom terenu tako da ni porodice ne mogu doći do lokacije", izjavio je Galić.

On je demantovao da je bilo preživelih osoba, kao što je ranije izvestio deo medija.

Stravičan prizor u vikendici otkrili su susedi koji su razbili staklo na prozoru jer su naslutili da se nešto loše dogodilo pošto nisu mogli uspostaviti kontakt ni s kime unutra, piše Slobodna Dalmacija.

"U susednoj vikendici bile su takođe mlađe osobe koje su čekale Novu godinu. Oni su prvi primetili da niko nije izašao iz vikendice koja se nalazila u blizini. Nakon toga su pokušali ući u vikendicu, ali vrata su bila zaključana. Jedan od njih je ušao i u prizemlju zatekao osam osoba u besvesnom stanju, nakon čega je pozvao policiju", ispričao je medijima Galić.

Toksikolog Plavšić: Najverojatnije su se otrovali ugljen monoksidom

- Uzrok tragedije je najverojatnije ugljen monoksid iz plinske gralice, kazao je toksikolog prof. Franjo Plavšić, i pojasnio da trovanje ovim gasom nastupa vrlo brzo i završava najčešće smrtnim ishodom, ukoliko se vrlo brzo unesrećenom ne pruži stručna pomoć.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/slobodna dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.