SKANDAL U SKUPŠTINI BOSNE, UMALO SE POTUKLI: Idiote jedan! Halo jado jadni! (VIDEO)
Goražde, Foto: printscreen

21 poslanik

SKANDAL U SKUPŠTINI BOSNE, UMALO SE POTUKLI: Idiote jedan! Halo jado jadni! (VIDEO)

Sednicu su obeležili i verbalni obračuni koji su na kraju, zamalo prerasli u tučnjavu

Objavljeno:

Skupština Bosansko-podrinjskog kantona Goražde održala je sinoć nastavak konstituirajuće sednice, na kojoj su poslanici razmatrali Odluku o potvrđivanju kandidata za predsedavajućeg ili zamenika predsedavajućeg Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, saopšteno je na stranicama Vlade ovog kantona.

Sednicu su obeležili i verbalni obračuni koji su na kraju, zamalo prerasli u tučnjavu.

Kako je saopšeno iz Vlade BPK, sednici je prisustvovao 21 poslanik od ukupnog broja od 25 poslanika.S obzirom da pri formiranju vlasti na konstituirajućoj sednici Skupštine nije izabran predstavnik iz reda srpskog naroda, na današnjoj sednici poslanici su jednoglasno podržali Daliborku Milović (LS), nakon čega je kompletirano rukovodstvo Skupštine BPK Goražde.

''U skladu sa odredbama člana 10. Poslovnika Skupštine BPK Goražde, usledio je izbor predsedavajućeg Skupštine BPK Goražde, a na ovu poziciju izabrana je Daliborka Milović (LS). Izabrano rukovodstvo Skupštine BPK Goražde čine Edita Velić (DF), Daliborka Milović (LS) i Edim Fejzić (Goraždanska priča) čime je omogućeno Ustavom zagarantovano pravo sva tri konstitutivna naroda'', saopšteno je.

Iako je bilo najavljena 14. redovna sednica Skupštine koja se trebala održati juče, Kolegijum Skupštine na sednici, zbog obimnosti materijala koji bi se dodatno trebao naći na dnevnom redu, odložio je tu sednicu, te zakazao novi termin njenog održavanja.

Sednica će se održati 25. decembra 2020.godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.