DODIK NE MOŽE DA SAKRIJE TUGU, OPROSTIO SE OD MIĆE MIĆIĆA: Ovo je ogroman GUBITAK!
Dodik, Foto: Youtube printscreen

bio je veliki patriota, korona ga ubila

DODIK NE MOŽE DA SAKRIJE TUGU, OPROSTIO SE OD MIĆE MIĆIĆA: Ovo je ogroman GUBITAK!

Dodik se telegramom rastao od svoje desne ruke

Objavljeno:

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića, ističući da je Mićić bio veliki patriota, ali i lokal patriota, čovek koji je radio za dobrobit Republike Srpske i Bijeljine, ne žaleći sebe do poslednjeg trenutka.

- Sa žaljenjem sam primio vest o smrti Miće Mićića. Upućujem vam izraze iskrenog saučešća povodom ovog velikog gubitka za vašu porodicu, jer je Mićo bio odan suprug i otac koji je živio za svoju porodicu, ali i za svoj grad i Republiku Srpsku. Njegova smrt je veliki gubitak ne samo za vas, njegove najbliže, već i za Bijeljinu, za Republiku Srpsku i za sve nas koji smo ga poznavali i s njim sarađivali, istakao je Dodik.

On je ocenio da je jedina uteha u ovom trenutku i velikom bolu da će Mićo Mićićo ostati upamćen kao čovek koji je obeležio razvoj Bijeljine, a njegov lični pečat vidljiv je na svakom koraku i svakoj ulici u gradu koji je postao sredina po meri svakog čoveka, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsedavajućeg Predsjedništva BiH. -Mićo Mićić je bio veliki domaćin, čovek iz naroda koji je živio za svoj narod, imao je velike planove i želju da zajedno realizujemo još mnogo projekata, ali, nažalost, sve to prekinula je bolest i bitka protiv virus korona koju nije mogao da pobijedi, naglasio je Dodik. On je istakao da će dela Miće Mićića ostati svima nama na ponos i večni dokaz da ga nikada ne možemo zaboraviti. - Dugujemo mu veliku zahvalnost za sav rad i trud kako u institucijama Republike Srpske tako i u svojoj lokalnoj zajednici. Neka mu je večna slava, naveo je Dodik u telegramu saučešća.

(Espreso.co.rs/novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.