Otkriveni detalji stravičnog zločina u Zvorniku: Ujna tukla dvogodišnjaka do smrti! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/tvk3

Zlotvorka!

Otkriveni detalji stravičnog zločina u Zvorniku: Ujna tukla dvogodišnjaka do smrti! (VIDEO)

Dvadesetomesečni Lazar Rebić, čiji nestanak je prijavio otac Slađan ubijen je, a ovo monstruozno ubistvo priznali su detetov ujak Mijat Stankić i njegova nevenčana supruga Fatima Durak
Objavljeno:

Odgovora zašto su ubili dečaka i njegovo telo zakopali u šumi u okolini Zvornika - još nema. Ono što se očekuje da će istraga pokazati jeste i način na koji su mališanu oduzeli život.

Horor u Zvorniku: Pronađen mrtav dečak (2), ujak i ujna osumnjičeni za ubistvo!

Klupko je počelo da se odmotava od momenta kada je dečakov otac 18. avgusta prijavio da mu je sin nestao i da je zadnji put viđen između 16. i 17. avgusta.

Kada je pitao Stankića gde mu je dete, on je kratko odgovorio da je dečak otišao sa Fatimom, koja je inače sa područja Živinica u FBiH.

Uznemireni otac nestanak je odmah prijavio zvorničkoj policiji i rekao da mu se dete udaljilo sa Durakovom od kuće. Policija se digla na noge, preključe su otišli do mesta gde ona živi i pronašli je.

Međutim, dvogodišnjak nije bio sa njom. Kako saznajemo, ona je policiji ubrzo priznala da je dete mrtvo i šokirala policajce rekavši da je zakopano u šumu koja je u vlasništvu Stankića.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.