NEZAPAMĆENA TORTURA: Držali invalida u podrumu, silovali ga i mučili do krvi, žena ispričala kroz šta je prošao
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

NEZAPAMĆENA TORTURA: Držali invalida u podrumu, silovali ga i mučili do krvi, žena ispričala kroz šta je prošao

Nesretna žena otkrila je da je njen suprug, ni kriv ni dužan, postao žrtva trojice, kako kaže, psihopata, od kojih je jedan u međuvremenu umro, izbegavši da bude optužen i kažnjen. Druga dvojica nedavno su optužena i čekaju početak suđenja.

Objavljeno:

Stravična priča koju je u potresnoj ispovesti iznela A. S, supruga ratnog vojnog invalida s područja Tuzlanskog kantona koji je prošle godine otet, brutalno pretučen i seksualno zlostavljan u Odžaku, ledi krv u žilama.

Nesretna žena otkrila je da je njen suprug, ni kriv ni dužan, postao žrtva trojice, kako kaže, psihopata, od kojih je jedan u međuvremenu umro, izbegavši da bude optužen i kažnjen. Druga dvojica nedavno su optužena i čekaju početak suđenja.

Jedan umro

Muškarac je bio vezan u podrumu, gde su ga trojica zlostavljača terala na oralni i analni seks, nanevši mu strahovite povrede i nepopravljivu psihičku traumu. Nad njim su se tri dana brutalno iživljavali i bio je faktički njihov rob, a četvrti dan su ga krvavog isterali napolje.

- To što su ti monstrumi uradili mome suprugu na njemu je ostavilo doživotne traume i posledice. Redovno odlazi kod neuropsihijatra, čak i mi, članovi porodice, moramo ići na te sastanke, jer smo kao familija uništeni. Na sami spomen grada Odžaka moj suprug se gubi, trese se i ponovo preživljava traume. Bio je u bolnici s tim N. B, koji je i organizovao zlostavljanje. Moj suprug je, ne sluteći ništa, naivno otišao kod njih. Ko bi posumnjao da mu se takav horor može dogoditi. Bila sam u Tuzli kada ga je pozvao nekoliko dana u goste. Zvao je i mene. Imala sam ružan osećaj zbog svega toga. Javio mi se iz autobusa i kazao mi da će ga čekati vozač – kaže A. S. na početku jezive ispovesti.

Suprug joj se, priča ona, javio prilično kasno, oko 21.30 sati, što joj je bilo sumnjivo.

Skovali plan

- Muž mi je kazao da je vozač imao problema te da je zbog toga kasnio. Poslao mi je poruku da je stigao, a nakon toga je pisao ređe. Stalno mi je govorio: “Javit ću se kasnije” i isključivao mobilni. U ponedeljak sam ustala rano, u 5.30 sati, i zvala sam tog N. B. da ga pitam šta se događa, gde je moj suprug, a on mi je kazao da spava. Nakon osam minuta ponovo se javio i rekao mi da je otputovao autobusom. Shvatila sam da me laže. Posle toga javio mi se suprug i rekao mi: “Čupaj me odavde”! Ponovo sam zvala tog N. B. on mi je rekao da ga ne uznemiravam, a ja sam zapretila da ću pozvati policiju - kroz suze govori A. S.

Nakon što je nesretni invalid pušten iz kuće strave, uspeo je porukom da se javi supruzi.

- Samo je kazao: “Ne smem da pišem, u putu sam”. Kad je došao u Tuzlu, poslao mi je poruku: “U stanu sam“. Zatekla sam ga kako leži okrenut leđima prema meni. Kada sam ga budila, nije me prepoznao. U donjem delu leđa videla sam strašne modrice, kao i užasne povrede glutealne regije. Odmah sam pozvala policiju, a oni su zvali Hitnu pomoć. U bolnici smo bili od 14 do 19 sati – kaže A. S.

Nakon toga, horor je nastavljen, a traume koje je njen suprug doživeo počele su da izlaze na videlo.

- Plakao je i nije mogao da dođe sebi. Ne mogu da verujem da takve osobe postoje, monstrumi koji mogu počiniti takav zločin. Dobili smo i poziv iz tuzlanske policije da suprug da izjavu. Bio je u veoma teškom stanju i dobio je lekove za smirenje. Preživeo je najstrašnije torture od kojih se nikada neće oporaviti. Nije mogao da spava, trzao se i vrištao… Odvela sam ga u Dom zdravlja, tada je dobio uput za neuropsihijatriju, gde se duže vreme lečio. Ubili su sve emocije u njemu. To nije više isti čovek. Bio je toliko pažljiv i nežan, a sada je bukvalno uništen – govori supruga zlostavljanog muškarca.

Traže pravdu

- U posetu u bolnicu mogli smo da mu dođemo samo sin i ja. Kada je prešao na drugo odeljenje, mogao je da koristi telefon. Tada je počeo da dobija pretnje, da se supruzi, odnosno meni, može nešto desiti. Bukvalno sam se maskirala i išla mu u posetu. Kada smo pročitali da je protiv zlostavljača podignuta optužnica, plakali smo. Nadam se da nikada nikome više neće moći da napravi zlo kao što su našoj porodici. Pravda će, nadam se, biti zadovoljena i zlostavljači kažnjeni – kazala je A.S.

Dnevni avaz


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.