CEO REGION JE U ŠOKU! Policija u Travniku uhapsila MONSTRUMA koji je u 1 danu silovao devojčice od 10 i 11 GODINA!
Brzom reakcijom policija je prikupila relevantne informacije od ćerke i majke, Foto: Dragan Udovičić, ap, Ilustracija/Espreso.co.rs

NEVEROVATNA PRIČA

CEO REGION JE U ŠOKU! Policija u Travniku uhapsila MONSTRUMA koji je u 1 danu silovao devojčice od 10 i 11 GODINA!

O slučaju obavešten dežurni tužičac, a silovatelj je zadržan u prostorijama policije

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantonu sinoć su sproveli uviđaj i istragu u jednom od najbrutalnijih slučajeva silovanja u historiji Bosne i Hercegovine.

Kako saznaje "Avaz", u jednom naselju na području opštine Travnik 16-godišnjak je silovao 10-godišnjakinju! Njezina majka slučaj je prijavila policiji kada se devojčica oko 19 sati vratila kući sa vidljivim povredama.

Brzom reakcijom policija je prikupila relevantne informacije od ćerke i majke, devojčicu uputila na pregled u bolnicu, gde je dežurni lekar potvrdio navode i zaključio da je reč o nasilnom polnom odnosu.

Uzevši detaljni opis mladića za kojeg se sumnja da je izvršio silovanje, policija je brzim i učinkovitim operativnim radom u istom naselju pronašla i uhapsila 16-godišnjaka, čiji su detalji odgovarali navodima majke i devojčice.

Kako nezvanično saznajemo, istog dana još jedna majka javila se policiji i prijavila istog 16-godišnjaka da je silovao njezinu 11-godišnju ćerku. Nakon toga je i druga devojčica prevezena u travničku bolnicu, gde je takođe konstantovano da je reč o nasilnom polnom odnosu.

O slučaju obavešten dežurni tužičac, a silovatelj je zadržan u prostorijama policije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.