OTKRIVENI JEZIVI DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE STRADALA CELA PORODICA! Goran (20) vozio audi bez dozvole a to nije sve
Goran B. nakon nesreće nije uhapšen, ali će tokom dana biti ispitan o okolnostima nesreće, Foto: Facebook

STRAVIČNO

OTKRIVENI JEZIVI DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE STRADALA CELA PORODICA! Goran (20) vozio audi bez dozvole a to nije sve

Goranu B. je PU Doboj 26. juna oduzela vozačku dozvolu jer je “uhvaćen” u prebrzoj vožnji, čak 51 kilometar na sat preko ograničenja

Objavljeno:

Goran B. (20) iz Teslića, koji je skrivio stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule Svjetlana Livnjak (37), njena kćerka Dragana (19) i teško povređeni suprug Zoran Livnjak (45) i mlađa kći Sofija (4), automobilom “audi A6” upravljao je bez vozačke dozvole!

Naime, Goranu B. je PU Doboj 26. juna oduzela vozačku dozvolu jer je “uhvaćen” u prebrzoj vožnji, čak 51 kilometar na sat preko ograničenja.

- Sredinom maja policija ga je sankcionisala jer je na mestu na kome je brzina ograničena na 50 km/h, vozio čak 101 km/h! Nakon toga vozačka dozvola mu je oduzeta na dva meseca i imao je zabranu upravljanja vozilom do 26. avgusta ove godine - tvrdi dobro upućeni izvor.

On pojašnjava da to Gorana B. nije sprečavalo da vozi, jer je i pre desetak dana kažnjen jer je vozio bez vozačke dozvole, koja je deponovana u PU Doboj.

- Pacijent Zoran L. hospitalizovan je na Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje sa teškim povredama glave zadobijenih u saobraćajnoj nesreći - rekla je v. d. načelnika Klinike Dragana Aćić.

Pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožen.

- I drugi pacijent iz ove saobraćajne nesreće, mlađa ćerka S. L. (4) je zadobila teške povrede glave i smeštena je na Kliniku za anesteziju i intenzivno lečenje i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena - izjavila je dr Tatjan Bajić.

Podsetimo, uviđajem je utvrđeno da je Goran B. skrivio stravičnu nesreću tako što je “audijem A6” prešao u levu saobraćajnu traku i direktno udario u “fijat mareu” u kojoj se vozila porodica Livnjak.

Goran B. nakon nesreće nije uhapšen, ali će tokom dana biti ispitan o okolnostima nesreće. Na teret mu se stavlja da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, za koje je zakonom zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.