Novopazarac u zeničkom zatvoru vrbuje Bošnjake za vehabije!
Foto: AP

Ne miruje ni u zatvoru

Novopazarac u zeničkom zatvoru vrbuje Bošnjake za vehabije!

Jašarević ih "prevodi" u vehabije, tvrdi zatvorenik zeničkog KPZ-a, koji je bio smešten u ćeliji do one gde se nalazi vehabija koji je na 15 godina zatvora osuđen za terorizam
Objavljeno: 07:31h

Novopazarac Mevlid Jašarević, osuđenik zeničkog zatvora koji je u Sarajevu pucao na zgradu ambasade SAD, vrbuje zatvorenike Bošnjake za vehabije.

Kako pišu banjalučke Nezavisne novine čim neko od novih osuđenika Bošnjaka dođe u KPZ Zenica Jašarević ga odmah poziva u sobu, a nakon 10 do 15 dana primeti se da taj zatvorenik pusti bradu.

Jašarević ih "prevodi" u vehabije, tvrdi zatvorenik zeničkog KPZ-a, koji je bio smešten u ćeliji do one gde se nalazi vehabija koji je na 15 godina zatvora osuđen za terorizam. "Neki se predomisle, obriju se, neće da ga slušaju, ali on je njihov vaspitač. U Mevlidovoj grupi ima ih više i kada izlaze u šetnju sastaju se, drže se zajedno. Uvek u zatvoru nose kratke pantalone i brade. Ma, niti se šišaju, niti se briju", ističe sagovornik Nezavisnih čije ime se ne pominje, kako se navodi, iz bezbednosnih razloga. Sagovornik lista je ispričao da Jašarević ne gubi vreme dok služi zatvorsku kaznu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.