OVAJ MUŠKARAC JE UBIO SVOJU DEVOJKU U SARAJEVU: Pobegao, kada su ga našli pucao u policiju, pa PRESUDIO SEBI
Nedžad Čaušević, Foto: Facebook printscreen

nasilje nad ženama

OVAJ MUŠKARAC JE UBIO SVOJU DEVOJKU U SARAJEVU: Pobegao, kada su ga našli pucao u policiju, pa PRESUDIO SEBI

Kako javljaju mediji, istražioci su pronašli njegovo napušteno vozilo, a specijalci idu prema tragovima ka šumskom delu planine

Objavljeno:

Muškarac koji je osumnjičen da je jutros u Sarajevu ubio jednu, a ranio drugu ženu izvršio je samoubistvo na području Republike Srpske.

- Isti je lociran u efikasnoj akciji policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i PU Istočno Sarajevo, te je u jednom momentu pucao iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima, kojom prilikom nije niko povređen, a kad je primetio veći broj policijskih službenika izvršio je samoubistvo - rekao je portparol MUP-a KS.

Nezvanično, reč je o muškarcu Nedžadu Čauševiću.

Na Bjelašnici se odvijala prava drama, saznaje "Dnevni avaz" iz izvora bliskih MUP-u Kantona Sarajevo.

Ubica Nedžad Čaušević, koji je jutros usmrtio svoju devojku Sanelu Trsten, otvorio je vatru iz automatskog oružja na pripadnike MUP-a i Specijalne jedinice.

Kako javljaju mediji, istražioci su pronašli njegovo napušteno vozilo, a specijalci idu prema tragovima ka šumskom delu planine.

U potrazi su navodno korišćeni i službeni psi. Potraga se odnosila na jako veliki rejon, a o svemu su obaveštene i druge policijske agencije.

U sarajevskom naselju Nedžarići jutros je došlo do pucnjave u kojoj je stradala jedna žena, dok je druga osoba ranjena, pišu mediji u BiH.

Do upotrebe vatrenog oružja došlo je u Ulici Bosne Srebrene, a policija je informaciju o tom incidentu primila u 7:18 sati. Kako je rekao portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić, izvršen je uviđaj i radi se na rasvetljavanju tog slučaja, prenosi Klix.ba.

Prve informacije iz policije su govorile da su dve osobe ranjene nakon upotrebe vatrenog oružja. Ipak, jedna ženska osoba je podlegla povredama, dok je druga prevezena u bolnicu.

Na terenu je intervenisala i ekipa Hitne pomoći.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.