Bosna je plodno tlo za teroriste, ne sme u EU!

Britanci tvrde

Bosna je plodno tlo za teroriste, ne sme u EU!

Ukoliko BiH postane članica EU, njeni građani bi imali veću slobodu ulaska u Veliku Britaniju što povećava strah od napada ekstremista, navodi The Sun
Objavljeno:

Britanski stručnjaci ocenjuju da je Bosna i Hercegovina "plodno tlo" za teroriste i upozoravaju da će britanska bezbednost biti ugrožena ukoliko se toj zemlji dozvoli da postane članica Evropske unije. Stručnjaci navode da je BiH, u kojoj živi tri miliona muslimana, napustilo oko 300 ekstremista kako bi se borili na strani džihadista u Siriji i Iraku. Alis Kuper daje 365.000 dolara onome ko se usudi da živi u ovoj kući u Bosni (FOTO) Pored toga, zastava Islamske države se vijori u pojedinim selima, prenosi "The Sun" i podseća da je BiH podnela zahtiev za članstvo u EU. Ukoliko postane članica Unije, njeni građani bi imali veću slobodu ulaska u Veliku Britaniju što, navodi britanski medij, povećava strah od napada ekstremista.

Lideri BiH traže da zemlja dobije status kandidata do sledeće godine kako bi mogla da postane njena članica posle 2020. godine. Član Torijevca u britanskom parlamentu Piter Boun smatra da EU ne bi trebalo ni da razmatra BiH kao svoju potencijalnu članicu. - Sa nezaposlenošću mladih od 60 posto u BiH, najvišom u Evropi, britanski poreski obveznici moraće da daju milione funti. Jedini način da Britanci budu sigurni da bosanski teroristi neće dolaziti ovde slobodno i da naš novac neće biti poslat tamo, je da glasaju o izlasku iz EU 23. juna - naveo je on. (Espreso.co.rs / Express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.