ON ODLAZI U SVET, OSTAVLJA ŽENU I DETE! Neko bi rekao da je pao na na testu muškosti, RAZMISLITE JOŠ JEDNOM (FOTO)
Zagrljaj, Foto: Printscreen / Facebook

tužno

ON ODLAZI U SVET, OSTAVLJA ŽENU I DETE! Neko bi rekao da je pao na na testu muškosti, RAZMISLITE JOŠ JEDNOM (FOTO)

On putuje u inostranstvo, a ona ostaje

Objavljeno:

Jedan korisnik Fejsbuka objavio je emotivnu fotografiju mladog para na autobuskoj stanici u Tuzli koji se grli pre rastanka.

On putuje u inostranstvo, a ona ostaje. Situacija koja je zasigurno poznata i mnogima iz Hrvatske i Srbije koji su morali u borbi za golu egzistenciju da pobegnu “trbuhom za kruhom”.

Slika i prizor mladog para u zagrljaju, zagrljaju nakon kojeg sledi rastanak. On odlazi u svet, odlazi tražeći nešto što ovde nije našao. Ostavlja svoju ženu i dete koje nije ni svesno da otac odlazi, a ono malo biće puno sreće nosi plišanog medu po stanici, otac je grli pogledom rosnim. U prizoru koji je trajao nekoliko trenutaka mnogo je testova koji nisu položeni. Pade na testu ono jako muško, prsi se, da bi na kraju pustio suzu. Ustvari ko da je bitno koliko si muško, ostavljaš nešto za šta se živi, kome je bitno koliko si muško. Pade država na testu, ona država koja treba da nas sve zagrli kako bi bili na okupu, ona država koja treba da kaže vi ste naši sinovi, ovde je vama mesto. Palo je svašta nešto, ali ništa tako bolno kao rastanak”, napisao je autor fotografije koju je objavio na Facebooku.

foto: Printscreen / Facebook

BONUS VIDEO:

BOLNO PRIZEMLJENJE! Paraglajderi se zakucali u parkirani automobil! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.