HAOS U REPUBLICI SRPSKOJ! NEVREME POHARALO ZEMLJU: Jaka kiša praćena gradom pogodila više gradova!
Banjaluku je oko 16.00 časova pogodilo jako nevreme praćeno velikom količinom padavina i grmljavinom, Foto: Printscreen/facebook

OPASNO

HAOS U REPUBLICI SRPSKOJ! NEVREME POHARALO ZEMLJU: Jaka kiša praćena gradom pogodila više gradova!

Zbog intenzivnih padavina, u Prijedoru je tokom popodneva i večeri došlo do rasta bujičnih vodotoka

Objavljeno:

Banjaluku je oko 16.00 časova pogodilo jako nevreme praćeno velikom količinom padavina i grmljavinom. U Mesnoj zajednici Kola padao je led, prenose Nezavisne novine.

Danas je bio upaljen žuti meteoalarm za pljuskove i grmljavinu, a prema progonozi meteorologa razvedravanje se očekuje tokom večeri.

Obilna kiša u popodnevnim časovima stvorila je bujice na području Krupe na Vrbasu.

Zbog intenzivnih padavina, u Prijedoru je tokom popodneva i večeri došlo do rasta bujičnih vodotoka koji su poplavili nekoliko podrumskih prostorija i zaplavili jedan broj stambenih objekata.

I Novi Grad zahvatilo je jako nevreme, praćenokišom i grmljavinom, pa je u centralnom delu opštine bilo zaplavljenih ulica jer odvodi nisu mogli primiti svu vodu, a u seoskom području mestimično su se stavarale bujice.

Osim jake kiše koja je počela oko 16.00 časova, u pojedinim delovima opštine padao jegrad. Nevreme je trajalo četrdesetak minuta.

Јako nevreme pogodilo je danas i Kostajnicu.

Јaka kiša, praćena grmljavinom i vjetrom zahvatila je Istočno Sarajevo u poslepodnevnim časovima. U delovima federalnog Sarajeva jake padavine izazvale su poplave.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/RTRS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.