OVAKO IZGLEDA KADA SE NARKOMAN PREDOZIRA U BOSNI! Momci u CRNOM ga drže dok se on GRČI! (VIDEO)
Policija u BiH, Foto: Printscreen Youtube

užasno

OVAKO IZGLEDA KADA SE NARKOMAN PREDOZIRA U BOSNI! Momci u CRNOM ga drže dok se on GRČI! (VIDEO)

Prizor je bio jeziv!

Objavljeno: 18:49h

Mladić hitno prevezen u Zavod za bolesti zavisnosti KS u Nahorevu!

- Imamo prijavu građana da se u ulici Zagrebačka do broja 49 na Grbavici nalazi telo muškarca. Uputite se na lice mesta i vidite o čemu se radi – glasila je naredba šefa smene Treće policijske uprave - Policijske stanice Novo Sarajevo, koja je izdata Arnesu Suljkoviću i Erdinu Bjelici.

Radi se o momcima u crnim uniformama s kojima je ekipa „Dnevnog avaza“ patrolirala u noći sa petka na subotu.

Besvesno stanje

U „marici“ smo požurili na mesto događaja. Policajac Suljković, koji vozi, pod dodatnim je pritiskom, kiša neumorno pada i cesta je klizava...

U travi pored parkinga zatičemo besvesnog mlađeg muškarca. Policajci strahuju od najgoreg i prilaze mu s oprezom. Pokušavaju ga dozvati, tresu rukom... U jednom trenutku mladić, uprljan blatom i s travom preko lica, polako diže glavu i psuje na engleskom.

Kao da se svađa s nekim imaginarnim likom. Policajci ga pridižu. Usledile su scene koje lede krv u žilama. Mladiću su se kočile ruke i noge.

Posumnjali su da se predozirao nekom drogom pa je odmah alarmirana Hitna pomoć. Policajci su ga pitali šta je konzumirao, a on je nepovezano mumlao da je samo pušio travu.

Davno deportovan iz Amerike

- Mislio sam da je stranac. Čujem, čovek psuje na engleskom – kaže Suljković.

Narkomani znaju da budu agresivni pa Bjelica ulazi u vozilo Hitne pomoći za kojim ide naša ekipa sa Suljkovićem.

- To je standardna procedura u ovakvim situacijama i treba biti dodatno oprezan. Često znaju da kod sebe imaju igle. Ovaj je zlatan, kakvih ima. Imali smo situaciju da je narkoman umislio da ga proganjaju bube. Jedva smo ga odvojili od ograde. Dobiju neku nenormalnu snagu... –pričaju policajci.

Lažna dojava za kraj smene

Intervenciju završavamo u Zavodu za bolesti zvisnosti Kantona Sarajevo u Nahorevu, gde je mladić dobio lekarsku pomoć. Nemamo vremena za predah, već stiže nova dojava – galama. Interesantno – ponovo Zagrebačka ulica, nedaleko od mesta gde smo zatekli narkomana. Ispostavilo se da je dojava bila lažna.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.