IMAM SNIMAK DAVIDOVIH UBICA, EVO OVDE JE: Davor Dragičević PRETIO novim DOKAZIMA usred DNEVNIKA!
I dalje neutešan: Davor Dragičević, Foto: Printscreen/Youtube

da li je ovo istina?

IMAM SNIMAK DAVIDOVIH UBICA, EVO OVDE JE: Davor Dragičević PRETIO novim DOKAZIMA usred DNEVNIKA!

David Dragičević (21), čija je smrt, pod nerazjašnjenim okolnostima, krajem prošle godine izazvala višenedeljne proteste u Banjaluci, sahranjen je 15. marta na groblju u Vinernojštatu, u Austriji

Objavljeno: 22:07h

Davor Dragičević, otac tragično nastradalog mladića Davida Dragičevića iz Banjaluke, uključio se iz Austrije u Dnevnik BHT putem Skajpa, i tom prilikom pokazao USB na kojem se, kako tvrdi, nalaze snimci nadzorne kamere iz noći nestanka njegovog sina.

"Mi znamo ko je ubio Davida. Davor Dragičević ima sve što je rekao, 18.3.2018. godine, snimak s kamere rajfajzen banke u 2.32 sata", naveo je Dragičević.

Dragičević je kazao da istinu znaju i Milorad Dodik i Dragan Lukač, prenosi portal Klix.

David Dragičević (21), čija je smrt, pod nerazjašnjenim okolnostima, krajem prošle godine izazvala višenedeljne proteste u Banjaluci, sahranjen je 15. marta na groblju u Vinernojštatu, u Austriji.

Mladić je nestao 18. marta prošle godine u Banjaluci, a njegovo telo je pronađeno šest dana kasnije na ušću rečice Crkve u Vrbas.

Devet meseci su trajala okupljanja građana, koja su pokrenuli roditelji, koji tvrde da je njihov sin ubijen, te optužuju vrh policije da je umešan u sve što se dešavalo.

BONUS VIDEO:

Boško Obradović i Dragan Đilas kod zgrade pinka mare samo za slikanje!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.