HADŽIHAFIZBEGOVIĆ PORUČIO KUSTURICI: Dođi u svoje Sarajevo!
Emir Hadžihafizbegović u jutarnjem programu N1!, Foto: Printscreen / Youtube

NEOČEKIVAN GEST

HADŽIHAFIZBEGOVIĆ PORUČIO KUSTURICI: Dođi u svoje Sarajevo!

Predstava "Sećaš li se Doli Bel" u režiji Kokana Mladenovića izazvala je veliko interesovanje u Sarajevu. Hadžihafizbegović je pre premijere pozvao Emira Kusturicu da slobodno dođe u svoj grad i pogleda komad

Objavljeno: 10:13h

Tokom premijernog izvođenja komada Abdulaha Sidrana "Sećaš li se Doli Bel" u Kamernom teatru 55 u Sarajevu, glumac Emir Hadžihafizbegović doživeo je ozbiljnu povredu, zbog koje je nakon predstave morao hitno da bude hospitalizovan.

Predstava "Sećaš li se Doli Bel" u režiji Kokana Mladenovića izazvala je veliko interesovanje u Sarajevu. Hadžihafizbegović je pre premijere pozvao Emira Kusturicu da slobodno dođe u svoj grad i pogleda komad.

"Kamerni teatar je otvoreni teatar. Ako bude želeo Kusturica da dođe, nema nikakvih problema. Ako želi da pogleda predstavu, neka gleda. Mislim da Sarajevo i Kusturica treba da prevaziđu svoje probleme", rekao je glumac.

Na konstataciju Amira Zukića, urednika i voditelja Pressinga N1 televizije, da je oprezan kada govori o Kusturici, režiseru filma "Sećaš li se Doli Bel", Hadžihafizbegović je odgovorio: "Nisam oprezan kada govorim o njemu. Ima to i na Youtubu - fajtamo se 30 godina. Odere on mene, oderem ja njega s vremena na vrijeme. On meni kaže, ja njemu vratim. To je za mene pase tema. Čovek koji izjavi da su jadne majke koje su rodile Senada Avdića i mene, dobio je odgovor. Moj odgovor je da odem u Herceg Novi gde sam tri puta nagrađen za najboljeg glumca i uvek odnesem cveće na grob njegovih roditelja i proučim fatihu. Moj odnos sa njim se zna. Ovde govorim o predstavi koja je otvorena za sve ljude koji žele doći".

BONUS VIDEO:

Nemanja Tadić i Jurica Stanković na Kopaoniku probijaju granice mogućeg! (DRUGI DEO)

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.