JEZIVO ZA GLEDATI: Dečaci ulovili anakondu dugu 2,5 metra! Niko ne zna kako je dospela OVDE! (FOTO)
Ulovili anakondu, Foto: Printscreen/Društvene mreže

jezivo!

JEZIVO ZA GLEDATI: Dečaci ulovili anakondu dugu 2,5 metra! Niko ne zna kako je dospela OVDE! (FOTO)

Inače, zelene anakonde su jako opasno te se sada ispituje teren da se vidi ima li negde leglo anakondi i da li stanovništvo treba da preduzme mere zaštite

Objavljeno:

Anakondu mnogi ljudi vide samo na televiziji, a i na taj način se naježe. Mnogi strahuju od susreta oči u oči s njom jer znaju koliko su anakonde opasne. Međutim, tri hrabra dečaka suočili su se i hrabro ulovili jednu.

Neobičan ‘ulov’ iznenadio je dečake koji su došli loviti ribu. Jedan od njih je zmiju vidio na dnu i odlučio da je bolje pogleda, a ostali su jedva dočekali da se pridruže njegovoj ''misiji''. . Uz pomoć gostiju su je izvukli. “Nije bila živa, bila je na dnu mora”, rekli su dečaci.

Dečaci su ulovili anakondu
Dečaci su ulovili anakondu foto: Printscreen/Društvene mreže

Zmija je bila duga više od 2,5 metra. Kako javlja Infovodice iz razgovora veterinarom Zdravkom Zoricom saznali su da se radi o Zelenoj anakondi.

“Radi se o neotrovnim rečnim zmijama. Kako je ona dospela u more teško je reći. Moguće da ga je neko imao kao kućnog ljubimca u terariju pa mu je uginuo i bacio ga u more”, rekao je veterinar Zorica.

Inače, zelene anakonde su jako opasno te se sada ispituje teren da se vidi ima li negde leglo anakondi i da li stanovništvo treba da preduzme mere zaštite. Dečaci su se rado fotografisati sa ulovljenom zmijom, a fotografiju su delili na svojim socijalnim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.