OTAC JE ČUO NJEN VRISAK! Dva maloletnika napala devojku (27) dok se vraćala s posla, imali su JEZIVI PLAN
Devojka je napadnuta (ilustracija), Foto: Printscreen/youtube

horor u bih

OTAC JE ČUO NJEN VRISAK! Dva maloletnika napala devojku (27) dok se vraćala s posla, imali su JEZIVI PLAN


Namere i motivi zvanično nisu poznati, a prema informacijama portala Klix.ba sve se dogodilo ispred porodične kuće devojke koja je napadnuta

Objavljeno:

U mestu Orahovica kod Nemile dvojica maloletnika su pokušala ispred porodične kuće da uguše 27-godišnju devojku E. P. koja se vraćala s posla.

Vrisak su čuli meštani i otac napadnute devojke koji je istrčao i uhvatio jednog od dečaka.

Prema izveštaju Ministarstva unutrašnjih poslova, događaj je zabeležen u ponedeljak uveče oko 21 sat kada su maloletnici A. Č. i T. Č., obojica iz Zenice, napali E. P. ispred porodične kuće.

Nakon što su je gurnuli u sneg i rukama pokušali da uguše, otac napadnute je čuo vrisak pa je istrčao iz kuće i uspeo da uhvati jednog od dečaka, a iz Hitne pomoći su kod E. P. konstatovali lakše telesne povrede.

Namere i motivi zvanično nisu poznati, a prema informacijama portala Klix.ba sve se dogodilo ispred porodične kuće devojke koja je napadnuta. Prema rečima meštana, jedan od dečaka bio je zaljubljen u devojku, a nekoliko dana su je pratili na putu do kuće, kako bi verovatno isplanirali svoj napad. Maloletnici su nakon ispitivanja u policijskoj upravi pušteni na slobodu, a meštani Orahovice su u strahu od novih napada.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.